Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Digex forte, 10 capsule, Fiterman

Producător: FITERMAN PHARMA

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Digex forte, 10 capsule, Fiterman

(0 review-uri)
13.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Digex forte, 10 capsule, Fiterman din categoria PENTRU DIGESTIE

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV contine un complex de 9 enzime digestive, bila bovina si ghimbir - ingrediente naturale combinate într-o formula inovatoare ce combate eficient indigestia dupa mese copioase, fiind un aliat de nadejde în timpul sarbatorilor sau al altor evenimente festive.

Indicatii

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV previne indigestia provocata de mese copioase sau combinatii alimentare nesanatoase ce asociaza alimentele proteice cu surse de lipde si carbohidrati (paste cu sunca si smântâna, lasagna, pepene glaben cu prosciutto, cereale cu sucuri de fructe acide).
Complexul de enzime digestive actioneaza asupra unei mari varietati de compusi alimentari, îmbunatatind digestia acestora.
– Amilaza reprezinta cea mai importanta enzima ce rupe legaturile chimice ale carbohidratilor pâna la stadiul de dextrine si oligozaharide.
– Proteaza intervine in digestia proteinelor din alimentatie pana la stadiul de aminoacizi, molecule simple ce pot fi usor asimilate de organism.
– Lipaza asigura digestia grasimilor animale si vegetale pana la nivelul de acizi grasi si monoacilglicerol si imbunatateste puterea de digestie a celorlalte enzime.
– Glucoamilaza continua actiunea amilazei, rupand lanturile de dextrine pana la molecule simple de glucoza.
– α-Galactozidaza are un rol deosebit de important in digestia carbohidratilor complecsi, a glicolipidelor si glicoproteinelor, diminuand balonarea.
– Lactaza digera lactoza din lapte si produse lactate la galactoza si glucoza, zaharuri simple ce sunt usor absorbite de organism.
– Celulaza ajuta la digerarea celulozei – fibra insolubila ce se gaseste in fructe, legume, cereale.
– Invertaza actioneaza asupra zaharozei pe care o scindeaza in glucoza si fructoza.
– Bromelaina reprezinta un complex de enzime proteolitice de origine vegetala ce sustine actiunea proteazei.
– Extractul de bila bovina ajuta la emulsionarea si resorbtia lipidelor si vitaminelor liposolubile. De asemenea, stimuleaza activitatea enzimelor intestinale si pancreatice implicate in procesul de digestie al grasimilor.
– Actiunea digestiva este completata de extractul de ghimbir care stimuleaza digestia si contribuie la reducerea balonarii si la eliminarea gazelor intestinale prin actiunea carminativa si antiflatulenta. Extractul de ghimbir are in acelasi timp si actiune antiemetica, atenuand senzatia de greata ce apare in timpul indigestiei

Avantaje

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV reprezinta solutia perfecta pentru digestie dupa mese copiase.
- asigura o digestie completa chiar si în cazul exceselor alimentare
- permite digestia unei largi varietati de alimente, precum si a mâncarurilor ce asociaza alimentele proteice cu sursele de carbohidrati si lipide.

Ce contine Digex forte, 10 capsule, Fiterman

Ingrediente: 250 mg pancreatina (amilaza, lipaza, proteaza), amidon pregelatinizat, celuloza microcristalina, 50 mg enzime digestive (amilaza, proteaza, lipaza, glucoamilaza, α-galactozidaza, celulaza, lactaza, invertaza, bromelaina), 25 mg extract uscat de bila bovina, 25 mg extract uscat de ghimbir, stearat de magneziu; capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
1 capsula contine:
• enzime digestive
- amilaza – 91.500 U*
- proteaza – 8.750 U*
- lipaza – 26.250 U*
- glucoamilaza - 5 AGU*
- α-galactozidaza – 250 GalU*
- celulaza – 250 CU*
- lactaza – 100 ALU*
- invertaza – 200 SU*
- bromelaina – 12 GDU*
• extract uscat de bila bovina – 25 mg
• extract uscat de ghimbir – 25 mg.

*Pentru enzime, cantitatea corespunzatoare unei capsule este exprimata în unitati de activitate enzimatica.

Cum se foloseste Digex forte, 10 capsule, Fiterman

Copii peste 6 ani si adulti: 1 capsula în timpul mesei sau dupa masa

Recomandari

Nu se recomanda administrarea DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV la persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Nu se recomanda administrarea la persoanele cu icter obstructiv, litiaza biliara, pancreatita acuta (inflamatie acuta a pancreasului) sau acutizari ale pancreatitei cronice (exacerbarea afectiunilor pancreasului).
– A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, în ambalajul original.
– A nu se lasa la îndemâna copiilor mici.
– A nu se depati doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Mod prezentare: 10 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Digex forte, 10 capsule, Fiterman in categoria de produse PENTRU DIGESTIE

DIGEX® FORTE SUPER DIGESTIV contine un complex de 9 enzime digestive, bila bovina si ghimbir - ingrediente naturale combinate într-o formula inovatoare ce combate eficient indigestia dupa mese copioase, fiind un aliat de nadejde în timpul sarbatorilor sau al altor evenimente festive.