Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia

Producător: Terapia Rambaxy

Data expirare: 31 Mai 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia

Data expirare: 31 Mai 2024

(0 review-uri)
21.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia din categoria PENTRU OASE SI ARTICULATII

Calciul contribuie la mentinerea functiei normale a nervilor,muschilor si inimii si are rol în formarea cheagului de sânge.Este prezent si în structura oaselor si dintilor,având rol în mentinerea densitatii normale a acestora. 
Vitamina D faciliteaza absorbtia calciului si depunerea sa în oase si dinti(asigurând stfel o rezistenta crescuta acestor structuri) si intervine în homeostazia fosforului.Deficitul de vitamina D poate produce tulburari la nivelul oaselor,ca rahitism sau osteomalacie.
Cuprul are rol important în producerea enzimelor ce protejeaza organismul împotriva anumitor substante toxice(radicali liberi,cadmiu),participa la producerea de energie,contribuie la absorbtia fierului,are rol în buna functionare a muschilor,nervilor si sistemului imunitar.
Magneziul este esential organismului prin functiile îndeplinite .Rolurile lui sunt predominant metabolice,fiind implicat în producerea si transportul energiei necesare diverselor procese fiziologice.Printre cele mai cunoscute functii sunt cele care implica homeostazia calciului si procesul de mineralizare,în care magneziul are un rol activ,regland echilibrul calcic(prin favorizarea absorbtiei si metabolizarii acestuia)si împiedica precipitarea lui cu formare de calculi(renali,biliari). 
Zincul intra în constitutia a diverse enzime pe care le activeaza,este implicat în sinteza acizilor nucleici,are rol regenerativ ajutând la vindecarea arsurilor si ranilor,are actiune antioxidanta,întareste sistemul imunitar ,are rol în adaptarea la întuneric si lumina ,elimina excesul de cupru si cadmiu.
Manganul participa la sinteza colagenului din tesuturile conjunctive ,are rol în metabolismul glucidelor si al unor hormoni,mentine echilibrul unor functii neurologice cum ar fi memoria,are proprietati antioxidante.

ArtroCalcium este un supliment alimentar ce contine minerale(calciu,cupru,magneziu,zinc si mangan)si vitamina D3.Acest produs poate fi folosit pentru a suplimenta aportul de calciu si vitamina D3 din alimentatia,contribuind la mentinerea densitatii normale a oaselor,la buna functionare a inimii,muschilor si sistemului imunitar,la protectia împotriva radicalilor liberi. 

Ce contine ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia

Compozitie/capsula:
-carbonat de calciu(echivalent calciu elementar 275 mg) 687.5mg;
-citrat de calciu(echivalent calciu elementar 15.8mg) 75mg;
-fosfat calcic dibazic(echivalent calciu elementar 25mg) 85mg;
-vitamina D3 5mcg;
-magneziu (sub forma de oxid de magneziu) 40mg;
-mangan(sub forma de sulfat de mangan monohidrat) 1.8mg;
-zinc(sub forma de sulfat de zinc monohidrat) 7.5mg;
-cupru(sub forma de sulfat de cupru pentahidrat) 1.5mg;
-bor(sub forma de borat de sodiu anhidru) 250mcg;
 

Cum se foloseste ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia

Mod de administrare :
Doza recomandata este de 1 capsula pe zi.Capsulele se administreaza întregi,cu un pahar cu apa,preferabil la o ora dupa masa.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Actiune: sustine mobilitatea articulara
sustine sistemul osos
Mod prezentare: 15 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru ArtroCalcium, 15 capsule, Terapia in categoria de produse PENTRU OASE SI ARTICULATII

Calciul contribuie la mentinerea functiei normale a nervilor,muschilor si inimii si are rol în formarea cheagului de sânge.Este prezent si în structura oaselor si dintilor,având rol în mentinerea densitatii normale a acestora.  Vitamina D faciliteaza absorbtia calc