Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife

Producător: optimART

Data expirare: 30 Aprilie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife

Data expirare: 30 Aprilie 2026

(0 review-uri)

Preț vechi: 34.00 Lei

23.80 LEI
-30% reducere In stoc
Nu rata reducerea!
Pretul mai este valabil
  • zile

  • ore

  • minute

  • secunde

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: NOVOLIFE

Gama: optimART

Categorii produs: REMEDII NATURISTE CREME, UNGUENTE

Cu Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife iti recomandam si

Detalii despre Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife din categoria CREME, UNGUENTE

OptimArt Crema contine o combinatie speciala de ingrediente care ofera confort muschilor încordati si articulatiilor rigide, având grija în acelasi timp si de aspectul sanatos al pielii.

OptimArt Crema se absoarbe usor si lasa pe piele o senzatie placuta, datorita concentratiei mari de apa din compozitia sa.

  • ARNICA MONTANA are actiune antiinflamatoare, antiseptica si faciliteaza vindecarea rapida a ranilor, fiind extrem de eficienta în tratamentul vânatailor.
  • MENTOLUL are efect racoritor, revigorant si antialgic.
  • GLICERINA hidrateaza si catifeleaza pielea.
  • EXTRACTUL DE ANANAS are efect reîmprospatare, proprietatile revitalizante si energizante având o influenta benefica asupra pielii.
  • BROMELINA si EXTRACTUL DE BOSWELLIA au actiuni antiinflamatorii si capacitatea de a calma durerile articulare.
Ce contine Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife

Aqua, Arnica montana flower water, Isononyl isononanoate, Menthol, Sodium polyacrylate, Glycerin, Tocopheryl acetate, Escin, Methyl salicylate, Ananas sativus fruit extract, Bromelain, Maltodextrin, Boswellia serrata gum extract, Eucalyptus globulus leaf oil, Eugenol, Eugenia caryophyllus bud oil, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Limonene

Cum se foloseste Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife

In cazul muschilor încordati si articulatiilor tensionate, aplicati OptimArt Crema de câteva ori pe zi si masati zona cu miscari circulare.

Spalati-va mâinile dupa utilizarea produsului. Atentie: Doar pentru uz extern! Evitati contactul cu ochii! în caz de contact cu ochii, spalati bine cu apa. A nu se lasa la îndemâna copiilor! Produsul nu este destinat copiilor mai mici de 3 ani. A nu se folosi pe rani deschise sau piele iritata. A se feri de înghet! A nu se folosi daca ambalajul este deteriorat!

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Forma/textura: crema
Cantitate: 100 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Crema pentru articulatii si dureri musculare OptimART, 100 ml, Novolife in categoria de produse CREME, UNGUENTE

OptimArt Crema contine o combinatie speciala de ingrediente care ofera confort muschilor încordati si articulatiilor rigide, având grija în acelasi timp si de aspectul sanatos al pielii. OptimArt Crema se absoarbe usor si lasa pe piele o senzatie placuta, datorita concentratiei mar