Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Calcium Magnezium Zinc, 30 tablete, Walmark

Producător: WALMARK

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Calcium Magnezium Zinc, 30 tablete, Walmark

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(0 review-uri)
25.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Calcium Magnezium Zinc, 30 tablete, Walmark din categoria PENTRU OASE SI ARTICULATII

Combinatie echilibrata de minerale esentiale- calciu, magneziu si zinc.

Calcium-Magnezium-Zinc este o combinatie echilibrata de minerale de calitate superioara, esentiale pentru numeroase procese cheie din organismul uman.

Efectele principalelor ingrediente:

  • Calciul ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor;
  • Magneziul sprijina functionarea normala a muschilor si a sistemului nervos;
  • Zincul contribuie la protectia celulelor împotriva stresului oxidativ, la mentinerea unui sistem imunitar normal si la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor.

CALCIU
Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman. Din cei aproximativ 1 kg de calciu din corpul unui adult cu o greutate medie de 70 kg, dintii si oasele contin cel mai mult calciu (99%). Celulele nervoase, tesuturile, sângele si alte fluide ale corpului contin restul de calciu. Asigurarea unui nivel optim de calciu în organism pe parcursul vietii poate ajuta la mentinerea oaselor în stare buna.
Atunci când aportul alimentar de calciu este insuficient, calciul din rezervele noastre osoase este folosit pentru a mentine un nivel stabil al circulatiei sanguine. Astfel, este important sa va asigurati aportul de calciu recomandat în fiecare zi.
Calciul nu poate actiona singur. Are nevoie de magneziu. Aceste doua minerale sunt atât de importante pentru multe functii ale corpului încât, lipsa unei cantitati suficiente de magneziu în raport cu calciul, poate provoca o întreaga gama de complicatii pentru sanatate.

MAGNEZIU
Un corp adult contine aproximativ 25 g magneziu, prezent în proportie de 50% pâna la 60% în oase si, în rest, majoritar în tesuturile moi.
Magneziul asista la mai mult de 300 de reactii metabolice, ajutând la sustinerea sanatatii oaselor, precum si la functia nervoasa si musculara. De asemenea, ajuta la transformarea alimentelor în energie celulara.

ZINC
Zincul este implicat în numeroase functii ale corpului uman si ajuta la stimularea activitatii a 100 de enzime diferite.
Zincul ajuta la sustinerea unui sistem imunitar sanatos, este important pentru procesul de învatare ca parte a functiei cognitive, contribuie la mentinerea vederii normale si este, de asemenea, esential pentru bunastarea generala.

 

 

Ce contine Calcium Magnezium Zinc, 30 tablete, Walmark

Calciu 666,6 mg

Magneziu 266,6 mg

Zinc 16,6 mg

Cum se foloseste Calcium Magnezium Zinc, 30 tablete, Walmark

Ca supliment alimentar, 2 tablete pe zi pentru adulti si o tableta pe zi pentru copiii sub 12 ani.
A se administra oricând în timpul zilei, de preferat dupa o masa. Pentru beneficii maxime administrati în mod regulat, în fiecare zi.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: tablete
Tip produs: minerale
Mod prezentare: 30 tablete
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Calcium Magnezium Zinc, 30 tablete, Walmark in categoria de produse PENTRU OASE SI ARTICULATII

Combinatie echilibrata de minerale esentiale- calciu, magneziu si zinc. Calcium-Magnezium-Zinc este o combinatie echilibrata de minerale de calitate superioara, esentiale pentru numeroase procese cheie din organismul uman. Efectele principalelor ingrediente: Calciul ajuta la mentinerea sanata