Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Proflexon, 180 comprimate, Zdrovit

Producător: ZDROVIT

Data expirare: 31 Martie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Proflexon, 180 comprimate, Zdrovit

Data expirare: 31 Martie 2025

(0 review-uri)
68.70 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Proflexon, 180 comprimate, Zdrovit din categoria PENTRU OASE SI ARTICULATII

Articulatii mobile si sanatoase;
Contine glucozamina, condroitina, pulbere de fructe macese, o bogata sursa naturala de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a osului si a cartilajului.
Proflexon este un supliment alimentar cu îndulcitori. Acesta este conceput pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani care doresc sa mentina oase si cartilaje sanatoase. Contine glucozamina, condroitina, pulbere de fructe macese - o bogata sursa naturala de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a osului si a cartilajului.-

Ce contine Proflexon, 180 comprimate, Zdrovit

-glucozamina 750mg sulfat 2KCL
-condroitin sulfat 100mg
-vitamina C 40mg
-pulbere 25mg fructe macese
-hialuronat de sodiu 20mg
Ingrediente: izomalt, regulator de aciditate: acid citric, sulfat de glucozamina 2KCL, condroitin sulfat de sodiu, aroma, acid L-ascorbic (vitamina C), pulbere de fructe de macese, suc uscat pudra de sfecla rosie, îndulcitori: aspratam (sursa fenilalanina) si acesulfam K, hialuronat de sodiu.
 

Cum se foloseste Proflexon, 180 comprimate, Zdrovit

-1 comprimat de 2 ori pe zi
Nu depasiti doza zilnica recomandata. Utilizarea în cantitati excesive poate avea un efect laxativ usor. Nu utilizati ca un substitut pentru o dieta variata si echilibrata si stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei într - un recipient etans la îndemâna copiilor mici. A se feri de umiditate.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate filmate
Pentru: adulti
Mod prezentare: 180 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Proflexon, 180 comprimate, Zdrovit in categoria de produse PENTRU OASE SI ARTICULATII

Articulatii mobile si sanatoase; Contine glucozamina, condroitina, pulbere de fructe macese, o bogata sursa naturala de vitamina C. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a osului si a cartilajului. Proflexon este un supliment alimentar cu îndulcitori. A