Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Producător: Supramax

Data expirare: 31 Octombrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Data expirare: 31 Octombrie 2024

(0 review-uri)
117.90 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit din categoria PENTRU OASE SI ARTICULATII

Supramax articulatii ajuta la functionarea normala a articulatiilor. Cu o formula naturala pe baza de hidrolizat de colagen, Supramax articulatii participa la procesul de regenerare a cartilajului si mentine sanatatea oaselor.
Beneficii Supramax articulatii:
• Ajuta la buna functionare a articulatiilor
• Mentine sanatatea oaselor
• Participa la procesul de regenerare a cartilajului
• Sprijina procesul de reinnoire a cartilajului

Oasele din articulatie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu functie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gasesc molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care retin o cantitate mare de apa (mai mult de 90%). In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articulatiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare.

Hidrolizatul de colagen actioneaza in 3 etape:
1. Absorbtia: dupa administrarea SUPRAMAX articulatii, hidrolizatul de colagen (FORTIGEL®) este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.
2. Distributia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.
3. Stimularea: hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului.
Degradarea cartilajului poate crea disconfort in activitatile zilnice. S-a demonstrat stiintific ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani a 10g hidrolizat de colagen continut È‹n SUPRAMAX articulatii a dus la È‹mbunatatirea parametrilor clinici: mobilitate, flexibilitate.

Ce contine Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Ingrediente:
colagen pulbere; regulator de aciditate: acid citric; acid ascorbic; indulcitori: acesulfam – K, aspartam; colorant: pulbere de suc de sfecla rosie.

Supramax articulatii contine 10 g de colagen hidrolizat (FORTIGEL®) si 200 mg vitamina C (250 % DZR*) intr-un singur plic.

Cum se foloseste Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit

Mod de administrare: Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat. Se recomanda administarea de durata (de cel putin 3 luni).

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: pulbere
Pentru: barbati
femei
Mod prezentare: 30 plicuri
Actiune: sustine sistemul articular
sustine sistemul osos
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Supramax articulatii, 30 plicuri, Zdrovit in categoria de produse PENTRU OASE SI ARTICULATII

Supramax articulatii ajuta la functionarea normala a articulatiilor. Cu o formula naturala pe baza de hidrolizat de colagen, Supramax articulatii participa la procesul de regenerare a cartilajului si mentine sanatatea oaselor. Beneficii Supramax articulatii: • Ajuta la buna