Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Zirfos cu gust de caramel, 12 plicuri, Alfa Wassermann

Producător: ALFA WASSERMANN SpA

Data expirare: 30 Octombrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Zirfos cu gust de caramel, 12 plicuri, Alfa Wassermann

Data expirare: 30 Octombrie 2024

(0 review-uri)
43.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Zirfos cu gust de caramel, 12 plicuri, Alfa Wassermann din categoria Pro si Prebiotice Adulti

Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorita celor mai eficienti ingredienti activi descoperiti pâna în prezent si a compusilor sai vitaminizati. Printr-o administrare simpla, Zir-Fos® regleaza toate tulburarile tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipatiei, cât si în tratarea diareei, odata cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

Ingredientul activ probiotic, Bifidobacterium longum W11®, este cea mai comuna tulpina de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formula inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde adera la mucoasa intestinala, repopuleaza flora si usureaza eliminarea produsilor neabsorbiti.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight®, este un zaharid patentat, nedigerabil si neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrana specifica numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atât de necesare bunei functionari a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos® în cantitatile necesare aportului zilnic normal, respectând reglementarile în vigoare la nivel european.

Ce contine Zirfos cu gust de caramel, 12 plicuri, Alfa Wassermann

Bifidobacterium longum W11 este cea mai comuna tulpina de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formula inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde adera la mucoasa intestinala, repopuleaza flora si usureaza eliminarea produsilor neabsorbiti.
Actilight este un zaharid patentat, nedigerabil si neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrana specifica numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11.
Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12) sunt necesare bunei functionari a organismului. Ele sunt asigurate de Zir-Fos în cantitatile necesare aportului zilnic normal, respectând reglementarile în vigoare la nivel european.

Cum se foloseste Zirfos cu gust de caramel, 12 plicuri, Alfa Wassermann

Zir-Fos® poate fi utilizat de catre orice pacient, indiferent de vârsta sau greutate. În plus, gustul placut de caramel îl va face îndragit de toti membrii familiei. Doza recomandata este de 1 plic pe zi, la cel putin 2 ore dupa masa, sau între doua administrari de antibiotic, daca este cazul.

Continutul unui plic se dizolva într-un sfert de pahar de apa sau lapte si se administreaza imediat dupa preparare.

Daca urmati un tratament antibiotic de 7-10 zile este bine sa începeti administrarea Zir-Fos® din antepenultima zi de tratament antibiotic (ziua 5, respectiv 8). Daca medicul v-a recomandat însa un tratament antibiotic de cel putin doua saptamâni, atunci este de preferat sa începeti administrarea
Zir-Fos® din prima zi de tratament antibiotic si sa mai continuati înca 10 zile dupa ce ati terminat respectiva cura antibiotica.

Astfel, flora intestinala depopulata de tratamentul antibiotic, se va reface în mod eficient.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: pulbere
Tip produs: simbiotic
Mod prezentare: 12 plicuri
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Zirfos cu gust de caramel, 12 plicuri, Alfa Wassermann in categoria de produse Pro si Prebiotice Adulti

Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorita celor mai eficienti ingredienti activi descoperiti pâna în prezent si a compusilor sai vitaminizati. Printr-o administrare simpla, Zir-Fos® regleaza toate tulburarile tranzitulu