Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Kellagon, 30 capsule, Sprint Pharma

Producător: SPRINT PHARMA

Data expirare: 30 Noiembrie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Kellagon, 30 capsule, Sprint Pharma

Data expirare: 30 Noiembrie 2025

(0 review-uri)
30.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Kellagon, 30 capsule, Sprint Pharma din categoria PENTRU SANATATEA APARATULUI URINAR

Kellagon este un supliment alimentar, o combinatie unica de doua plante, special selectionate pentru a sprijini sanatatea rinichilor.

Kellagon este un supliment nutritiv ce are in compozitia sa un amestec de ierburi naturale de inalta calitate, care snt bine cunoscute pentru refacerea sanatatii renale.

Extractul de Ammi Visnaga este cunoscut ca antispasmodic pentru crampe abdominale, pietre la rinichi, dureri menstruale si sindrom premenstrual. Este considerata o planta de leac inca din cele mai vechi timpuri, fiind considerata un bun remediu pentru cazurile de litiaza renala. Totodata, extrasul de Cymbopogon Proximus inhiba sau previne formarea de cristale de oxalat de calciu astfel evitandu-se formarea de litiaza renala.

Cu ajutorul compozitei sale naturale 100%, Kellagon dizolva pietrele la rinichi si la vezica biliara, impiedica formarea de noi pietre si actioneaza ca un tonic pentru tractul urinar. Formula noastra ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi si la transformarea lor in praf pentru a trece fara durere prin tractul urinar. Fiecare ingredient aduce relaxare usoara si confort atunci cand trec pietrele prin sistemul urinar.

Supliment natural, va ajuta la prevenirea formarii de cristale de oxalat de calciu, controleaza nivelul de calciu din organism si va garanteaza o metoda sigura, eficienta si non-chirurgica de a elimina pierele la rinichi. Acest remediu natural va ofera sprijinul de care au nevoie rinichii si vezica biliara, ofera detoxifiere profunda si va inbunatateste sanatatea si bunastarea.

Indicatii:
Kellagon este indicat persoanelor diagnosticate cu litiaza renala (calculi renali si ureterali, pietre la rinichi), nisip renal, colica renala. De asemenea previne infectiile de la nivelul tractului urina

Ce contine Kellagon, 30 capsule, Sprint Pharma

Compozitie:
Extract uscat de Ammi Visnaga - 180 mg
Extract uscat de Cymbopogon Proximus - 72 mg.

Cum se foloseste Kellagon, 30 capsule, Sprint Pharma

Mod de administrare

1 comprimat de 2-3 ori pe zi, minim 4 saptamâni

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Actiune: sustine sanatatea aparatului urinar
Mod prezentare: 30 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Kellagon, 30 capsule, Sprint Pharma in categoria de produse PENTRU SANATATEA APARATULUI URINAR

Kellagon este un supliment alimentar, o combinatie unica de doua plante, special selectionate pentru a sprijini sanatatea rinichilor. Kellagon este un supliment nutritiv ce are in compozitia sa un amestec de ierburi naturale de inalta calitate, care snt bine cunoscute p