Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Calmogen Plant Somn, 30 comprimate, Omega Pharma

Producător: OMEGA PHARMA SA

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Calmogen Plant Somn, 30 comprimate, Omega Pharma

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
25.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

OFERTA: Cumpara de minimum 55 de Lei produse din portofoliul Perrigo si ai transportul gratuit!

Detalii despre Calmogen Plant Somn, 30 comprimate, Omega Pharma din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Suplimentul alimentar Calmogen Plant Somn este un complex de extracte din plante, cu Valeriana si Hamei, pentru un somn odihnitor, fara efecte secundare sau dependenta. Formula naturala are un efect de calmare asupra sistemului nervos, antistres si anxiolitic, ajutand la combaterea insomniilor, fara sa provoace somnolenta sau stai de indispozitie. Calmogen Plant Somn este indicat pentru persoanele care adorm greu sau au un somn agitat.

Perioadele de insomnie pot aparea oricand in viata unui om. Insomnia reprezinta cea mai frecventa afectiune a somnului si este clasificata ca fiind imposibilitatea de a adormi sau de a avea un somn neintrerupt pe o perioada determinata de timp.

Consecinta imediata a acestor simptome este descrisa de stari de iritabilitate, dificultate de concentrare si retinere de informatii. Pe termen lung apar imposibilitatea de a lua decizii si repecursiuni asupra starii de sanatate, precum riscul crescut de obezitate, diabet sau chiar probleme cardiace.

Beneficii

  • efect calmant asupra sistemului nervos, contribuind la instalarea unui somn linistit;
  • nu provoaca somnolenta sau stari de indispozitie;
  • nu creeaza dependenta.

Beneficiile ingredientelor naturale:

 Valeriana (Valeriana officinalis L.) - contine peste 150 de compusi chimici activi din punct de vedere fiziologic, cu puternice proprietati calmante si relaxante. Radacina de valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, sescviterpene, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri, rasini, cumarine si multe altele. Principiile active din radacina de valeriana au proprietati sedative asupra sistemului nervos si cardiac, precum si actiune antispastica. Extractul de Valeriana interationeaza la nivel cerebral cu neurotransmitatorul responsabil de mentinerea tonusului psihic, de mentinerea unei perceptii bune despre sine, mentinerea calmului si pastrarea bunei dispozitii. Favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise (etapa cea mai odihnitoare a somnului) atat de necesara persoanelor care nu pot adormi din cauza gandurilor negre.

Hamei (Humulus lupulus L.) - In scopuri medicinale se folosesc perii glandular, recoltati de pe conurile femele. Hameiul contine ulei volatil (mircen, farnesencariofilen, monoterpene), rasini, principii amare, colina, trimetilamina, asparagina. Cele mai reprezentative substante sunt humulona si lupulona. Sunt prezente si substante cu efect estrogenic. Prin substantele active din componenta lor, preparatele din conuri de hamei au actiune usor sedativa, antibacteriana, antispastica, tonica amara, anafrodisiaca. Fitoterapia cu preparate din hamei este indicata in tratamentul insomniilor, tulburarilor gastrice de natura nervoasa.

Indicatii

  • anxietate,
  • stare de neliniste,
  • de asteptare incordata insotita de palpitatii,
  • jena la respiratie,
  • iritabilitate,
  • tonic general,
  • relaxant,
  • sedativ,
  • calmant,
  • antiaritmic (pentru palpitatii),
  • antispastic,
  • tulburari de somn.
Ce contine Calmogen Plant Somn, 30 comprimate, Omega Pharma

Extract hidroalcoolic uscat 5:1 din radacina de Valeriana 200 mg.

Extract hidroalcoolic 10:1 din conuri de hamei 35 mg.

Cum se foloseste Calmogen Plant Somn, 30 comprimate, Omega Pharma

Mod de administrare adulti: doza recomandata pentru consumul zilnic este de 1 comprimat inghitit cu multa apa (de exemplu ½ pahar de apa) inainte de culcare.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Actiune: sustine sistemul nervos
Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Mod prezentare: 30 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Calmogen Plant Somn, 30 comprimate, Omega Pharma in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Suplimentul alimentar Calmogen Plant Somn este un complex de extracte din plante, cu Valeriana si Hamei, pentru un somn odihnitor, fara efecte secundare sau dependenta. Formula naturala are un efect de calmare asupra sistemului nervos, antistres si anxiolitic, ajutand la combaterea insomni