Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Persedon Noapte, 15 comprimate, Labormed

Producător: LABORMED PHARMA

Data expirare: 31 August 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Persedon Noapte, 15 comprimate, Labormed

Data expirare: 31 August 2025

(0 review-uri)
23.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Persedon Noapte, 15 comprimate, Labormed din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Persedon Noapte este un supliment alimentar 100% natural, indicat persoanelor ce se confrunta cu dificultati in a dormi si nu au parte de un somn odihnitor. Substantele active din Persedon Noapte au rol in imbunatatirea calitatii somnului si starii psihice generale, reducand stresul si crescand totodata capacitatea de memorare si concentrare.

Datorita formulei din plante, suplimentul nu prezinta simptome cunoscute de dependenta sau sevraj la intreruperea administrarii, fiind - conform studiilor clinice existente - mai bine tolerat decat medicamentele de sinteza (benzodiazepine, barbiturice, antidepresive).

Beneficii

Persedon Noapte:

  • ajuta la imbunatatirea calitatii somnului,
  • faciliteaza instalarea somnului la persoanele cu dificultati in a dormi,
  • relaxeaza si reduce stresul, avand efect sedative moderat,
  • ajuta la ameliorarea simptomelor digestive associate stresului (discomfort abdominal, crampe),
  • imbunatateste tonusul general si ajuta la mentinere sanatatii psihice,
  • contribuie la mentinerea capacitatii de memorare si concentrare.
Ce contine Persedon Noapte, 15 comprimate, Labormed

Extract hidroalcoolic uscat 8-10:1 din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis, maltodextrina, dioxid de siliciu), cu 0,8% acid valerenic250 mgExtract hidrometanolic uscat 4:1 din parti aeriene de Mac Californian (Eschscholtzia californica, maltodextrina, dioxid de siliciu) cu 0,8% protopina150 mgExtract hidroalcoolic uscat din parti aeriene de Roinita (Melissa officinalis, maltodextrina), cu 2% acid rosmarinic150 mg

Celuloza microcristalina (agent de incarcare), fosfat de calciu dibasic dihidrat ( agent de separare), dioxid de siliciu si stearat de magneziu vegetal (antiaglomeranti), melatonina.

Cum se foloseste Persedon Noapte, 15 comprimate, Labormed

Mod de administrare

Incepand de la varsta de 14 ani: 1-2 comprimate pe zi, intre mese sau cel putin o jumatate de ora inainte de culcare.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
forma/textura: comprimate
Mod prezentare: 15 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Persedon Noapte, 15 comprimate, Labormed in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Persedon Noapte este un supliment alimentar 100% natural, indicat persoanelor ce se confrunta cu dificultati in a dormi si nu au parte de un somn odihnitor. Substantele active din Persedon Noapte au rol in imbunatatirea calitatii somnului si starii psihice generale, reducand stresul s