Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Tiobec Dol, 20 comprimate filmate, Laborest

Producător: SC MEDIMOW PROMO CENTER SRL

Data expirare: 31 Martie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Tiobec Dol, 20 comprimate filmate, Laborest

Data expirare: 31 Martie 2026

(0 review-uri)
93.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Tiobec Dol, 20 comprimate filmate, Laborest din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Tiobec DOL reduce inflamatia si stresul oxidativ, care însotesc procesele dureroase în neuropatii si dureri cronice pelvine sau alte procese dureroase si inflamatorii tratate de diverse specialitati.
Totodata, actioneaza complementar cu medicatia prescrisa, si mentine pe termen lung efectul acesteia, atunci când se recomanda diminuarea dozei de antiinflamatoare clasice pentru a se reduce efectele adverse ale acestora.
Tiobec DOL ajuta astfel, în grabirea recuperarii functionale, fara efecte adverse.

Durerea neuropata - consecinta directa a afectarii sistemului somatosenzorial ce determina o functionare deficitara pe traiectul de transmitere al durerii: de la terminatiile nervoase libere, prin nervii periferici, maduva spinarii, pana la creier.

Ce contine Tiobec Dol, 20 comprimate filmate, Laborest

Ingrediente (per doza zilnica recomandata, de 2 comprimate):

  • Acidul α-lipoic (acid thioctic) (800 mg) este un cofactor important în ciclul Krebs, disponibil atât în mediu hidric cât si în mediu lipidic. Acidul alfa lipoic (acid thioctic) este un antioxidant potent, care intervine în procese biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea reactivarea regenerarea unor antioxidanti Vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, îmbunatatind în acelasi timp metabolismul glucidic. Eliberarea fast-slow permite o actiune de 24 de h la o administrare corecta (1 plic la 10-12 h)
     
  • MyrLiq® (200 mg) este un extract uscat din rasina de Commiphora myrrha (smirna) cu un continut crescut de furanodiene active, obtinute printr-un proces patentat, care permite conservarea tuturor proprietatilor orginale, care joaca un rol esential în reducerea durerii fara efecte adverse
     
  • Palmitoiletanolamida (PEA) (600 mg) este un acid gras endogen (prezent natural) care actioneaza ca un modulator biologic, favorizând raspunsul normal la nivelul tesuturilor pentru a reduce durerea. majoritatea studiilor leaga mecanismul de actiune al PEA de receptorii canabinoizi.

Acestea au o actiune sinergica, antioxidanta, neuroprotectoare, antiinflamatoare si analgezica, iar eliberarea controlata a acidului alfa-lipoic imbunatateste eficacitatea Tiobec DOL.

Cum se foloseste Tiobec Dol, 20 comprimate filmate, Laborest

1-2 comprimate/zi (sau la recomandarea medicului / farmacistului), de preferinta pe stomacul gol (cu cel putin 30 de minute înainte sau 3 ore dupa mese).

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate filmate
Actiune: sustine sistemul nervos periferic
Mod prezentare: 20 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Tiobec Dol, 20 comprimate filmate, Laborest in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Tiobec DOL reduce inflamatia si stresul oxidativ, care însotesc procesele dureroase în neuropatii si dureri cronice pelvine sau alte procese dureroase si inflamatorii tratate de diverse specialitati. Totodata, actioneaza complementar cu medicatia prescrisa, si mentine pe termen lung