Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Periuta de dinti electrica pentru copii D100 Cars, Vitality, Oral-B

Producător: PROCTER & GAMBLE

Data expirare: 31 Martie 2028

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Periuta de dinti electrica pentru copii D100 Cars, Vitality, Oral-B

Data expirare: 31 Martie 2028

(0 review-uri)
145.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Periuta de dinti electrica pentru copii D100 Cars, Vitality, Oral-B din categoria Periute de dinti electrice

Ofera-i celui mic, sansa de a descoperi performanta periutei electrice Oral-B, potrivita perfect pentru fiecare copil cu varsta de peste 3 ani. Cu un design atractiv, periuta Oral-B Vitality Cars, transforma periajul intr-o adevarata placere pentru cei mici, oferindu-le in aceleasi timp curatarea superioara de care au nevoie.

Curatare superioara*

Periuta Oral-B Vitality Cars asigura o curatare 2D, datorita capatul rotunjit care curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte.
Multumita dimensiunilor reduse, acesta permite curatarea zonelor mai greu accesibile periutelor obisnuite si este ideala pentru copii mai mari de 3 ani.
*fata de o periuta manuala obisnuita

Peri extra-moi

Perii capatului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curatare blanda dar eficienta in timp ce acestia invata sa se spele corect pe dinti.

Personalizeaza periuta

Periuta de dinti Oral-B Vitality Cars, vine cu 4 autocolante cu tematica Cars, care se infasoara in jurul manerului periutei, astfel incat copilul tau poate sa isi creeze periuta de dinti preferata.

2 programe de curatare

Datorita programelor de curatare disponibile, periuta Oral-B Vitality Cars ii ofera celui mic curatarea dentara perfecta de care are nevoie:

  • Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica;
  • Sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat timp de 2 minute.

8 zile cu o singura incarcare

O incarcare completa a periutei Oral-B Vitality Cars are o durata lunga de utilizare de pana la 8 zile, (in conditiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reincarcabila ii asigura pe cei mici ca periuta lor preferata este pregatita oricand pentru periaj, printr-o simpla apasare de buton.

Fara batai de cap - este compatibila cu orice rezerva Oral-B Kids

Periuta este compatibila cu intreaga gama de periute electrice cu baterie reincarcabila Oral-B Kids, cu exceptia periutelor Oral-B sonice.

Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: periuta electrica
Pentru: copii
Nr bucati/pachet: 1
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Periuta de dinti electrica pentru copii D100 Cars, Vitality, Oral-B in categoria de produse Periute de dinti electrice

Ofera-i celui mic, sansa de a descoperi performanta periutei electrice Oral-B, potrivita perfect pentru fiecare copil cu varsta de peste 3 ani. Cu un design atractiv, periuta Oral-B Vitality Cars, transforma periajul intr-o adevarata placere pentru cei mici, oferindu-le in aceleasi timp curatarea su