Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Ceai detox Forte Indian Kino, 60g, Sicuro Slim

Producător: STEF MAR

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ceai detox Forte Indian Kino, 60g, Sicuro Slim

(0 review-uri)
48.50 LEI
Stoc epuizat

Producator: STEF MAR

Gama: STEF MAR

Categorii produs: DIETA SI NUTRITIE PIERDERE IN GREUTATE

Detalii despre Ceai detox Forte Indian Kino, 60g, Sicuro Slim din categoria PIERDERE IN GREUTATE

Detoxifica organismul si reprezinta aliatul perfect în lupta cu kilogramele.

  • Ceaiul pentru slabit Sicuro Slim Forte Indian Kino este un produs 100% natural, obtinut din amestecul plantelor medicinale, al fructelor frunzelor si radacinilor esentiale pentru o talie de vis.
  • Detoxifica organismul, este aliatul perfect în lupta cu kilogramele, opreste pofta de mâncare si combate celulita.
  • Ofera un boost de energie pe toata durata zilei si are efect antioxidant.
  • Fiind un produs natural, realizat în întregime din plante, nu necesita îndulcitori.
Ce contine Ceai detox Forte Indian Kino, 60g, Sicuro Slim

Frunze de Senna (cassia angustifolia) , Flori de Tei (Tilia Europea) , Flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Fructe de Maces (Rosa canina), Fructe de Aronia, (Aronia melanocarpa), Bucati de Mar (Malus pumila), Frunze de Roinita (Melissa officinalis), Frunze de Ceai-negru (Camelia sinensis), Fructe de Agris (Ribes uva-crispa), Bucati de Mango (Mangifera indica fructus), Frunze de Dud (Morus alba L.), Frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), Bucati de Ananas (Ananas sativus), Boabe de Cafea-verde (Coffea robusta), Bucati de Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum).

Cum se foloseste Ceai detox Forte Indian Kino, 60g, Sicuro Slim

Mod de preparare si utlizare

Infuzie - 1 lingurita (cca.3g) produs vegetal se adauga la 250ml apa clocotita sau 1 lingura (cca.6g) la 500ml, se lasa la infuzat 10-15 minute, apoi se strecoara. Se pot bea pâna la 3 cani/zi, înainte de mesele principale. Se recomanda o cura de maxim 3 luni de zile, cu o pauza de o luna.

Contraindicatii

Sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, persoanelor alergice la ingredientele din compozitia ceaiului.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Respectând dozele recomandate, nu prezinta alte contraindicatii su efecte adverse.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip ceai: plante
Forma/textura: standard vrac
Cantitate: 60 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Ceai detox Forte Indian Kino, 60g, Sicuro Slim in categoria de produse PIERDERE IN GREUTATE

Detoxifica organismul si reprezinta aliatul perfect în lupta cu kilogramele. Ceaiul pentru slabit Sicuro Slim Forte Indian Kino este un produs 100% natural, obtinut din amestecul plantelor medicinale, al fructelor frunzelor si radacinilor esentiale pentru o talie de vis. Detoxifica organ