Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Fasa elastica autoadeziva Idealast Haft, 8cm x 4m, Hartmann

Producător: Idealast

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Fasa elastica autoadeziva Idealast Haft, 8cm x 4m, Hartmann

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
28.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Fasa elastica autoadeziva Idealast Haft, 8cm x 4m, Hartmann din categoria Bandaje si fase

Idealast®-haft

Fasa din bumbac creponat, cu elasticitate permanenta, autoadeziva

Fasa din bumbac creponat, cu tractiune scurta si elasticitate permanenta, autoadeziva, fara latex; elasticitate de aproximativ 90%. Efectul adeziv pe ambele parti contribuie la o asezare perfecta, oferind o compresie buna in miscare si scazuta la repaus.

Idealast-haft poate fi purtata si in pozitie de repaus; permite pielii sa respire; poate fi sterilizata (prin autoclavare la 134 °C).

  • 93% bumbac
  • 5% poliamida
  • 2% poliuretan
  • cu strat superior special, natural, fara latex
Cum se foloseste Fasa elastica autoadeziva Idealast Haft, 8cm x 4m, Hartmann

Indicata pentru compresie moderata, pentru profilaxia si tratamentul afectiunilor venoase, ca fasa de sustinere in afectiuni musculo-scheletale si in activitatile sportive.

Indicata si ca bandaj de fixare a pansamentelor, cu efect de compresie si pentru fixarea atelelor.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: fasa autoadeziva
Dimensiune: 8 cm x 4 cm
Nr bucati/pachet: 1
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Fasa elastica autoadeziva Idealast Haft, 8cm x 4m, Hartmann in categoria de produse Bandaje si fase

Idealast®-haft Fasa din bumbac creponat, cu elasticitate permanenta, autoadeziva Fasa din bumbac creponat, cu tractiune scurta si elasticitate permanenta, autoadeziva, fara latex; elasticitate de aproximativ 90%. Efectul adeziv pe ambele parti contribuie la o asezare perfecta, oferind o compresi