Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Thealoz Duo solutie oftalmica, 10 ml, Thea

Producător: LAB. Thea

Data expirare: 30 Iunie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Thealoz Duo solutie oftalmica, 10 ml, Thea

Data expirare: 30 Iunie 2026

(0 review-uri)
85.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Thealoz Duo solutie oftalmica, 10 ml, Thea din categoria Oftalmice

Picaturile oftalmice Thealoz elimina senzatia de ochi obosit sau iritat. Aceasta formula neutra (pH 7) lubrifiaza suprafata ochiului si combate eficient sindromul de ochi uscat. Puteti aplica în jur de 4–6 picaturi pe zi, sau ori de câte ori simtiti nevoia. Thealoz Duo picaturi nu contin conservanti si pot fi folosite în timpul purtarii lentilelor de contact. Acest ambalaj contine 10 ml. Utilizabil pâna la 3 luni de la deschidere.

Formula Thealoz Duo combina trehaloza cu acid hialuronic. Ambele substante se gasesc în mod natural în corpul uman si sunt capabile sa hidrateze si sa regenereze tesutul si sa restabileasca echilibrul natural al lacrimilor.

Eficient împotriva sindromului de ochi obosit

Oboseala, iritatie, înrosire, uscaciune si arsuri pot aparea datorita unei varietati de influente externe, variind de la vreme, la munca frecventa pe calculator. Thealoz Duo picaturi pentru ochi sunt o solutie excelenta pentru aceste tipuri de probleme. Sunt, de asemenea, foarte recomandate pentru tratamentul sindromului de ochi uscat (în stadiile moderate pâna la severe ale acestei afectiuni).

Sistemul revolutionar ABAK

Thealoz Duo foloseste sistemul de dozare patentat ABAK, care ofera o picatura consistenta de fiecare data. Acest sistem unic de dozare ajuta la mentinerea picaturilor sterile.

Ce contine Thealoz Duo solutie oftalmica, 10 ml, Thea

Trehaloza. 3g/100 ml
Hialuronat de sodiu. 0.15g/100 ml

Cum se foloseste Thealoz Duo solutie oftalmica, 10 ml, Thea

Puteti aplica în jur de 4–6 picaturi pe zi, sau ori de câte ori simtiti nevoia. 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale oculara
Tip produs: picaturi oftalmice
Forma/textura: lichid
Cantitate: 10 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Thealoz Duo solutie oftalmica, 10 ml, Thea in categoria de produse Oftalmice

Picaturile oftalmice Thealoz elimina senzatia de ochi obosit sau iritat. Aceasta formula neutra (pH 7) lubrifiaza suprafata ochiului si combate eficient sindromul de ochi uscat. Puteti aplica în jur de 4–6 picaturi pe zi, sau ori de câte ori simtiti nevoia. Thealoz Duo picaturi&nb