Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Crema depilatoare pentru piele sensibila cu vanilie, 150ml, Farmec

Producător: FARMEC

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Crema depilatoare pentru piele sensibila cu vanilie, 150ml, Farmec

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(0 review-uri)
12.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Crema depilatoare pentru piele sensibila cu vanilie, 150ml, Farmec din categoria Produse pentru epilat

Crema este special conceputa pentru pielea sensibila si este îmbogatita cu Extract de Vanilie ce hraneste, protejeza, calmeaza, lasând pielea fina si catifelata. Parfumul de vanilie al cremei acopera mirosul de sulf degajat de cremele depilatoare obisnuite, fiind extrem de feminin. 

 

Cum se foloseste Crema depilatoare pentru piele sensibila cu vanilie, 150ml, Farmec

Crema se aplica pe pielea perfect curata, fara urme de deodorant, antiperspirant, parfum sau sapun, în strat uniform si suficient de gros, astfel încât sa acopere parul ce trebuie îndepartat.

  • Timpul de actionare al cremei depinde de gradul de pilozitate, de textura parului si de zona de aplicare. Pentru zonele sensibile timpul recomandat este de 8-10 minute cu posibilitate de prelungire la 12 minute. Pentru gamba, coapsa, antebrat timpul de actionare este de 8-10 minute cu posibilitate de depasire la 12-15 minute.
  • Crema se îndeparteaza cu un burete umed sau o manusa de baie si se spala cu apa calduta din abundenta, fara sapun.
  • Parfumurile, deodorantele, antiperspirantele si produsele care contin alcool pot fi folosite doar dupa 24 ore de la depilare.

Precautii:

  • Înainte de a folosi produsul pentru prima data se recomanda realizarea unui test de sensibilitate. Se aplica crema pe o portiune mica a pielii ce urmeaza a fi depilata. Daca, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reactii de iritare, se poate folosi produsul. Daca apar iritatii sau senzatii de usturime în timpul utilizarii, îndepartati crema imediat si clatiti cu apa din abundenta.
  • Nu se aplica pe pielea iritata, ranita, arsa de soare, inflamata! Nu aplicati crema pe fata, scalp, sân, zona genitala si perianala!
  • Contine Tioglicolat si substante alcaline! Respectati instructiunile de utilizare!
Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: crema depilatoare
Forma/textura: crema
Cantitate: 150 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Crema depilatoare pentru piele sensibila cu vanilie, 150ml, Farmec in categoria de produse Produse pentru epilat

Crema este special conceputa pentru pielea sensibila si este îmbogatita cu Extract de Vanilie ce hraneste, protejeza, calmeaza, lasând pielea fina si catifelata. Parfumul de vanilie al cremei acopera mirosul de sulf degajat de cremele depilatoare obisnuite, fiind extrem de femi