Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Crema depigmentanta cu fotoprotectie NeoTone Radiance SPF 50, 30 ml, Isispharma

Producător: Neotone

Data expirare: 01 Mai 2027

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Crema depigmentanta cu fotoprotectie NeoTone Radiance SPF 50, 30 ml, Isispharma

Data expirare: 01 Mai 2027

(0 review-uri)
105.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Crema depigmentanta cu fotoprotectie NeoTone Radiance SPF 50, 30 ml, Isispharma din categoria Depigmentare

NEOTONE® Radiance SPF 50+ ofera o ingrijire depigmentanta si protectoare pe timpul zilei. Actioneaza impotriva tuturor tipurilor de pete pigmentare, datorita complexului patentat DEPI-ACT® complex, in timp ce ofera protectie solara completa. In fapt, ingredientele active protejeaza pielea impotriva razelor UV, a luminii albastre si a poluarii, care sunt principalele cauze ale aparitiei petelor maronii.
Combinat cu NEOTONE® Serum, are o eficacitate similara cu cea a moleculei de referinta, pentru o reducere semnificativa a petelor pigmentare, in timp ce ofera o toleranta optima.

Eficacitate dovedita clinic:

Intensitatea petelor maronii este redusa -43%¹
Uniformitatea tenului este imbunatatita +42%¹
¹ Scor clinic efectuat pe 40 subiecti timp de 84 zile – Combinat cu NEOTONE® Serum

. Mod de actiune inovativ, datorita DEPI-ACT® complex

. O alternativa a moleculei de referinta: Eficienta similara + Toleranta Optima
. Protectie tripla:
–> Protectie cu nivel UVA si UVB unica pe piata²: UVA/UVB ratio = 1
–> Ingrediente active specifice anti-lumina albastra
–> Ingredient activ specific anti-poluare.

Stiati ca? Reglementarile actuale impun ca indicele de protectie UVA sa fie cel putin egal cu o treime din protectia UVB. Valoarea ratiei UVA / UVB fiind 1 înseamna ca indicele de protectie UVA este la fel de ridicat ca indicele UVB, care este de 3 ori mai eficient decât este cerut de reglementarile actuale.

 

PROPRIETATILE INGREDIENTELOR PRINCIPALE

  • Complexul patentat [DEPI-ACT®]ofera o sinergie de actiuni unice depigmentante. Datorita combinatiei de 4 ingrediente active riguros selectionate, actioneaza in fiecare etapa de formare a petelor maronii care imita mecanismul natural responsabil de albirea zonei palmo-plantare, pentru a reduce in mod eficient petele maronii.
    • Melanina fractionata: protejeaza impotriva efectelor adverse cauzate de lumina albastra si previne formarea petelor maronii.
    • Polizaharide: protectie anti-poluare pentru a preveni aparitia petelor datorate varstei si induse de soare

 

 

Ce contine Crema depigmentanta cu fotoprotectie NeoTone Radiance SPF 50, 30 ml, Isispharma

Complexul patentat [DEPI-ACT®]ofera o sinergie de actiuni unice depigmentante. Datorita combinatiei de 4 ingrediente active riguros selectionate, actioneaza in fiecare etapa de formare a petelor maronii care imita mecanismul natural responsabil de albirea zonei palmo-plantare, pentru a reduce in mod eficient petele maronii.
• Melanina fractionata: protejeaza impotriva efectelor adverse cauzate de lumina albastra si previne formarea petelor maronii.
• Polizaharide: protectie anti-poluare pentru a preveni aparitia petelor datorate varstei si induse de soare

Cum se foloseste Crema depigmentanta cu fotoprotectie NeoTone Radiance SPF 50, 30 ml, Isispharma

Aplicati in fiecare dimineata, pe pielea curata, pe intreaga fata, gat si maini. Evitati contactul cu ochii.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Forma/textura: crema fata crema
Actiune: depigmentant
Spf: 50
Proprietati: hipoalergenic
Cantitate: 30 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Crema depigmentanta cu fotoprotectie NeoTone Radiance SPF 50, 30 ml, Isispharma in categoria de produse Depigmentare

NEOTONE® Radiance SPF 50+ ofera o ingrijire depigmentanta si protectoare pe timpul zilei. Actioneaza impotriva tuturor tipurilor de pete pigmentare, datorita complexului patentat DEPI-ACT® complex, in timp ce ofera protectie solara completa. In fapt, ingredientele active protejeaza