Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

Producător: BIOFARM

Data expirare: 01 August 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

Data expirare: 01 August 2025

(0 review-uri)
18.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm din categoria Raceala si gripa

Carmol Flu este o lotiune pentru frectie, un remediu traditional pentru simptomele de raceala si gripa. 

Combinatia de ingrediente are efect împotriva manifestarilor neplacute cauzate de gripa si raceala. Activeaza circulatia locala a sângelui, deoarece, în timpul aplicarii locale, are o actiune rubefianta, decongestionând tesuturile subiacente locului aplicarii. Uleiul de cimbru are un efect tonic local, iar mentolul produce dilatarea vaselor de sânge superficiale ceea ce determina, initial, o senzatie de raceala pe piele, urmata de o încalzire.

 

 

Ce contine Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

Alcool denaturat, Apa, Mentol, Terpineol, Cinnamal, Ulei esential de cimbru-de-cultura (Satureia Hortensis Oil)

Cum se foloseste Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm

Se aplica pe pielea intacta, prin masaj usor. Nu se clateste dupa aplicare. Se poate aplica zilnic (o aplicare/zi). Durata maxima recomandata pentru utilizarea neîntrerupta este de 21 zile. A nu se utiliza la copiii sub 3 ani. Dupa utilizare, se spala bine mâinile.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

tip administrare: cutanat
Tip produs: lotiune frectie
Forma/textura: lichid
Actiune: decongestionant
tonifiant
Cantitate: 100 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm in categoria de produse Raceala si gripa

Carmol Flu este o lotiune pentru frectie, un remediu traditional pentru simptomele de raceala si gripa.  Combinatia de ingrediente are efect împotriva manifestarilor neplacute cauzate de gripa si raceala. Activeaza circulatia locala a sângelui, deoarece, în timp