Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Omega 3-6-9 1000 mg, 90 capsule, Bio Synergie

Producător: Bio Synergie

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Omega 3-6-9 1000 mg, 90 capsule, Bio Synergie

(0 review-uri)
33.50 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Omega 3-6-9 1000 mg, 90 capsule, Bio Synergie din categoria PENTRU CIRCULATIE

Omega 3 asigura functionarea optima a aparatului cardiovascular, reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor, benefic în ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard.
Acizii grasi esentiali Omega 3 sunt cele mai fluide grasimi, mentinând membranele celulare moi si flexibile.
Acizii grasi din uleiul de peste au efecte antiinflamatoare, fiind recomandati în afectiunile reumatismale.
Ajuta la reglarea serotoninei, un neurotransmitator cunoscut pentru calitatea de a ne binedispune. Protejeaza creierul prin combaterea inflamatiei din vasele de sânge si din tesutul cerebral.
Acidul gras omega 3 de tip DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului, iar acidul gras de tip EPA contribuie împreuna cu DHA si la functionarea normala a inimii si la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sânge.
Omega 6 asigura buna functionare a sistemului nervos central, actionând benefic asupra pielii, a parului si a unghiilor, benefic în afectiunile ficatului. Important pentru sistemul de aparare al organismului.
Omega 9 are un rol deosebit în functionarea sistemului cardiovascular, amelioreaza nivelul lipidelor în sânge, controleaza glicemia în diabetul tip 2. Util în afectiuni ale pielii, distruge radicalii liberi, întareste imunitatea, benefic în terapia anticanceroasa.

 

Ce contine Omega 3-6-9 1000 mg, 90 capsule, Bio Synergie

Ingredient activ 
Ulei de in (Linum ussitatisimum)(cu 60% ALA - acid alfa linoleic) 400 mg 
Ulei de Limba Mielului (Borago officinalis)(contine 20% GLA - acid gamma linoleic) 200 mg 
Ulei de peste (standardizat EPA 18% si DHA 12%) 400 mg

Cum se foloseste Omega 3-6-9 1000 mg, 90 capsule, Bio Synergie

Mod de administrare:
1 capsula pe cale orala, de 3 ori pe zi, în timpul mesei, cu o cantitate suficienta de apa, pe o perioada de 30 de zile urmata de o pauza de 30 de zile.

Mentiuni si atentionari speciale:
Contraindicat femeilor însarciante sau care alapteaza, precum si în caz de afectiuni neurologice (epilepsie) sau psihice grace (schizofrenie).
Poate interactiona la administrarea concomitenta cu neuroleptice, anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenti trombolitici.
Se recomanda administrarea la un decalaj de 2 ore fata de orice supliment cu fier.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

tip administrare: cale orala
forma/textura: capsule
actiune: sustine metabolismul lipidic
Mod prezentare: 100 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Omega 3-6-9 1000 mg, 90 capsule, Bio Synergie in categoria de produse PENTRU CIRCULATIE

Omega 3 asigura functionarea optima a aparatului cardiovascular, reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor, benefic în ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard. Acizii grasi esentiali Omega 3 sunt cele mai fluide grasimi, mentinând membranele celulare moi si