Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

ColonHelp, 240g, Zenyth

Producător: Zenyth Pharmaceuticals

Data expirare: 05 Iulie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

ColonHelp, 240g, Zenyth

Data expirare: 05 Iulie 2024

(0 review-uri)
42.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre ColonHelp, 240g, Zenyth din categoria PENTRU DIGESTIE

ColonHelp: Formula unica si eficienta de fibre

9 g fibre/doza zilnica de ColonHelp

ColonHelp are o formula unica, bazata pe doua dintre cele mai bune surse de fibre: semintele de in si psyllium. Prin continutul sau bogat în fibre, odata consumat, ColonHelp creste de câteva ori în volum prin absorbtia apei si, asemenea unui burete delicat, aduna toxinele din colon si le elimina. Primul efect al fibrelor ColonHelp este detoxifierea organismului.

ColonHelp combina eficient fibrele solubile si insolubile, care actioneaza sinergic cu plantele detoxifiante pentru eliminarea toxinelor, îmbunatatirea digestiei si normalizarea tranzitului intestinal, mentinerea colesterolului si glicemiei în limite normale si pastrarea greutatii corporale.

Nici o alta solutie de detoxifiere nu îti poate aduce toate beneficiile pe care ti le aduce ColonHelp:

  • Detoxifierea blânda a organismului.
  • Normalizarea tranzitului intestinal, fiind un produs util atât în constipatie, cât si în diaree.
  • Îmbunatatirea digestiei si reducerea balonarii.
  • Mentinerea greutatii corporale.
  • Pastrarea în limite normale a colesterolului si glicemiei.
  • Refacerea florei intestinale.
  • Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar.
  • Mentinerea functiei normale a ficatului.
  • Eliminarea starilor de oboseala si extenuare.
  • Si multe alte beneficii, de care te vei convinge doar urmând o cura completa de ColonHelp!

Plus beneficiile unei doze considerabile de omega 3 din semintele de in:

  • Functionarea normala a aparatului cardiovascular.

1900 mg omega 3 (acid alpha-linolenic) / doza zilnica de ColonHelp

Ce contine ColonHelp, 240g, Zenyth

ColonHelp este o formula originala Zenyth, din ingrediente 100% naturale, de cea mai buna calitate, culese din zone nepoluate, care actioneaza sinergic pentru sanatatea ta! În timp ce fibrele din semintele de in si tarâtele de psyllium contribuie la reglarea tranzitului intestinal, chimenul, coriandrul, oregano si patrunjelul ajuta la îmbunatatirea digestiei si la reducerea balonarilor, iar argila are rolul de a lega si elimina toxinele.

Seminte de in (Linum usitatissimum)

Unul dintre cele mai sanatoase alimente, intens studiate pentru continutul de fibre si omega 3. Datorita fibrelor, semintele de in au efect detoxifiant, laxativ si de stimulare a digestiei. Odata ingerate, semintele de in absorb apa, formeaza un bol în tubul digestiv, care împinge materiile reziduale din colon, având efect de drenare. În acelasi timp, semintele de in contin aproximativ 41% grasimi din seria acizilor omega 3 (acid alpha-linolenic), cu efecte extraordinare în mentinerea sanatatii cardiovasculare.

Tarâte de psyllium (Plantago ovata)

Cea mai buna sursa de fibre solubile, care depaseste cu mult uzitata fibra de ovaz. Odata ajunse în colon, tarâtele de psyllium formeaza un mucilagiu care absoarbe si elimina substantele toxice. Actiunea fibrelor de psyllium este mecanica, organismul nu le asimileaza, ci le utilizeaza doar ca laxativ. Fibrele solubile din psyllium blocheaza resorbtia grasimilor si a zaharului la nivel intestinal.

Chimen (Carum carvi)

Excelent stimulent al secretiilor gastrice si digestiei.Chimenul este un bun antiseptic gastric si intestinal, antiinflamator intestinal, de asemenea combate inflamatiile intestinale si, în mod special, balonarile.

Patrunjel (Petroselinum crispum)

De neînlocuit în curele de detoxifiere. Patrunjelul este recunoscut pentru proprietatile sale detoxifiante, de eliminare a retentiilor de apa din tesuturi si de îmbunatatire a digestiei. Patrunjelul regleaza aciditatea gastrica, fiind indicat persoanelor care au o dieta bogata în alimente acide (carne, mezeluri, brânzeturi).

Coriandru (Coriandrum sativum)

Deosebit de eficient în tulburari digestive (balonari, indigestii). Coriandrul este recomandat pentru eliminarea gazelor intestinale si balonarilor, în general pentru îmbunatatirea digestiei – uleiul volatil de coriandru stimulând secretia sucurilor gastrice.

Oregano (Origanum vulgare)

Antibacterian si detoxifiant natural eficace. Oregano este un bun adjuvant pentru digestie, recomandat pentru calmarea durerilor de stomac înca de pe vremea lui Hippocrate. Oregano este în acelasi timp si un bun remediu în lupta contra agentilor patogeni ingerati o data cu alimentele.

Argila

Lutul miraculos, purificator si detoxifiant exceptional.Argila este recunoscuta pentru capacitatea sa mare de a lega toxinele. Prin continutul de minerale, argila curata sângele de toxine si contribuie la normalizarea tranzitului intestinal.

Cum se foloseste ColonHelp, 240g, Zenyth

ColonHelp se administreaza în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de 3 luni. ColonHelp se administreaza înainte sau dupa masa, amestecat cu 200 ml lichide, de preferinta iaurt pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia, cu apa, suc de fructe sau legume.

În curele de slabire, produsul trebuie consumat cu 20-30 de minute înainte de masa, pentru reducerea senzatiei de foame.

În medicatiile cronice se recomanda consumul ColonHelp la doua ore dupa administrarea medicamentelor.

ColonHelp poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentatie (4-8 g) pe zi.

IMPORTANT! La scurt timp dupa administrare consumati obligatoriu 400 ml apa. Pe parcursul curei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri/zi. Produsul poate fi consumat si seara, cu conditia sa aveti grija sa beti suficienta apa. Fibrele consumate fara o cantitate suficienta de lichide pot produce constipatie.

Doze uzuale:

Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24 g/zi).
Tineri 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi (8 g).
Doza maxima: 4 lingurite pe zi (32 g).

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: pulbere
Actiune: detoxifiant
Cantitate: 240 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru ColonHelp, 240g, Zenyth in categoria de produse PENTRU DIGESTIE

ColonHelp: Formula unica si eficienta de fibre 9 g fibre/doza zilnica de ColonHelp ColonHelp are o formula unica, bazata pe doua dintre cele mai bune surse de fibre: semintele de in si psyllium. Prin continutul sau bogat în fibre, odata consumat, ColonHelp creste de câteva ori &icir