Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și au caracter pur informativ.

Preț 46.00 Lei

Cod produs: I9952

Disponibilitate: În stoc
Verifică disponibilitatea și în farmacii

Producător: DOPPELHERTZ

Prezentare:

Cele mai importante vitamine si oligoelemente (vit.A, zinc, luteina 12mg, zeaxantina 1mg, etc.) necesare sanatatii ochilor

O capsula contine:
580 mg concentrat de acizi grasi Omega-3 din ulei de peste marin (33 % acid eicosapentaenoic, 22% acid docosahexaenoic, cantitate totala de acizi grasi Omega-3: min. 55 %), 12 mg luteina, 1 mg zeaxantina, 400 μg Vitamina A, 1,4 mg Vitamina B2, 10 mg zinc, 55 μg seleniu, 120 mg Vitamina C, 12 mg Vitamina E, 500 µg cupru.
1 capsula corespunde la 7 kcal / 30 kJ.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 capsula zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25oC, in ambalajul original.

Ambalaj: 30 capsule

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Stocul produselor afisat pe site poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc.
Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Alte produse din categoria Suplimente alimentare

Promotii speciale

Accesează campaniile cronometrate Minifarm si beneficiaza de preturi speciale pentru tine!

Reduceri de pret

Profita acum de reducerile de pret la produsele din oferta Minifarm!

Black 50

Minifarm s-a făcut mare!
Ai 50% reducere la o gama selectata de produse!

Produse noi

Scutece Pampers nr 2 New Baby 3-6 kg x 100
cadou

Preț nou 57.00 LEI

Preț vechi: 69.00

În stoc
Scutece Pampers nr 4 Active Baby 7-14 kg x 76
cadou

Preț nou 63.00 LEI

Preț vechi: 68.50

În stoc
Scutece Pampers nr 5 Active Baby 11-18 kg x 64
cadou

Preț nou 62.00 LEI

Preț vechi: 68.50

În stoc
Scutece Pampers nr 5 Active Baby 11-18 kg x 110
cadou

Preț nou 123.00 LEI

Preț vechi: 137.00

În stoc
Scutece Pampers nr 5 Premium Care 11-18 kg x 88
cadou

Preț nou 127.99 LEI

Preț vechi: 140.00

În stoc
Pampers nr 3 Active Baby Dry 5-9 kg x 90
cadou

Preț nou 62.00 LEI

Preț vechi: 68.50

În stoc
Scutece Pampers nr 3 Active Baby Junior 5-9 kg x 152
cadou

Preț nou 123.00 LEI

Preț vechi: 137.00

În stoc
Scutece Pampers nr 2 Premium Care 3-6 kg x 148
cadou

Preț nou 127.99 LEI

Preț vechi: 140.00

În stoc
Scutece Pampers nr 3 Premium Care 5-9 kg x 120
cadou

Preț nou 127.99 LEI

Preț vechi: 140.00

În stoc
Pampers nr 4 Active Baby 8-14 kg x 132
cadou

Preț nou 123.00 LEI

Preț vechi: 137.00

În stoc
Scutece Pampers nr 4 Premium Care 8-14 kg x 104
cadou

Preț nou 127.99 LEI

Preț vechi: 140.00

În stoc