Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Himplasia, 60 tablete, Himalaya

Producător: HIMALAYA

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Himplasia, 60 tablete, Himalaya

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
32.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Himplasia, 60 tablete, Himalaya din categoria PENTRU SANATATEA APARATULUI URINAR

Himplasia, tablete, este un supliment alimentar care contribuie la pastrarea fluxului urinar si la sustinerea sanatatii aparatului uro-genital.

Proprietatile produsului

  • Tribulus terrestris ajuta la mentinerea fluxului urinar si sprijina sanatatea aparatului uro-genital;

  • Himplasia, tablete, este un produs pentru prostata;

  • Asparagus racemosus sustine aparatul reproducator masculin, precum si sanatatea vezicii urinare si a rinichilor.

 

 

Ce contine Himplasia, 60 tablete, Himalaya

Tribulus terrestris/Coltii-babei (pulbere din fruct), Areca catechu (pulbere din nuca), Crataeva nurvala (pulbere din scoarta), Caesalpinia bonducella (pulbere din seminte), Asparagus racemosus (pulbere din radacina), Akika pishti, celuloza microcristalina (agent antiaglomerant), crospovidona (agent antiaglomerant), croscarmeloza sodica (agent antiaglomerant), dioxid de siliciu coloidal (agent de glazurare), stearat de magneziu (agent de glazurare).

Cum se foloseste Himplasia, 60 tablete, Himalaya

Adulti: 1 tableta de 2 ori pe zi.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

tip administrare: cale orala
Forma/textura: tablete
Pentru: barbati
Actiune: sustine functionarea normala a prostatei
Mod prezentare: 60 tablete
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Himplasia, 60 tablete, Himalaya in categoria de produse PENTRU SANATATEA APARATULUI URINAR

Himplasia, tablete, este un supliment alimentar care contribuie la pastrarea fluxului urinar si la sustinerea sanatatii aparatului uro-genital. Proprietatile produsului Tribulus terrestris ajuta la mentinerea fluxului urinar si sprijina sanatatea aparatului uro-genital; Himplasia, tablete, este