Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

NeoMagni Forte, 30 comprimate, Aflofarm

Producător: Neomagni

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

NeoMagni Forte, 30 comprimate, Aflofarm

(0 review-uri)
19.50 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre NeoMagni Forte, 30 comprimate, Aflofarm din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Neomagni Forte este un supliment alimentar cu ingrediente care:
- ajuta la reducerea oboselii si a starilor de extenuare;
- sprijina sistemul nervos si muschii.
Magneziul si Vitamina B6 ajuta la mentinerea unui metabolism energetic normal, reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea functiei psihice normale.
Magneziul ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic si la functionarea normala a sistemului muscular. De asemenea, magneziul este necesar pentru procesul de diviziune celulara normala si sinteza normala a proteinelor.
Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normala a proteinelor si a glicogenului si este implicata în formarea normala a globulelor rosii si functionarea normala a sistemului imunitar. De asemenea, vitamina B6 ajuta la reglarea activitatii hormonale.

Ce contine NeoMagni Forte, 30 comprimate, Aflofarm

Substanta activa

Magneziu; Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)

Cum se foloseste NeoMagni Forte, 30 comprimate, Aflofarm

Administrare: 1 comprimat pe zi, cu apa.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate
Mod prezentare: 30 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru NeoMagni Forte, 30 comprimate, Aflofarm in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Neomagni Forte este un supliment alimentar cu ingrediente care: - ajuta la reducerea oboselii si a starilor de extenuare; - sprijina sistemul nervos si muschii. Magneziul si Vitamina B6 ajuta la mentinerea unui metabolism energetic normal, reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la functionarea