Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Magnefort B6, 50 drajeuri, Biofarm

Producător: BIOFARM

Data expirare: 01 Octombrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Magnefort B6, 50 drajeuri, Biofarm

Data expirare: 01 Octombrie 2024

(0 review-uri)
26.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Magnefort B6, 50 drajeuri, Biofarm din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Contribuie la reducerea oboselii si a stresului

MagneFORT® B6 este recomandat in carentele de magneziu, ce determina stari de fatigabilitate, stres, irascibilitate si hiperexcitabilitate.

Magneziul este un mineral indispensabil vietii celulelor, aproximativ jumatate din continutul de magneziu din organism fiind localizat in interiorul celulelor din componenta tesuturilor si organelor. Restul se regaseste la nivelul tesutului osos, in combinatie cu calciul si fosforul. Element necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul mentine normala functia musculara si nervoasa, mentine ritmul cardiac in limite fiziologice si favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice. Este de asemenea implicat in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in sinteza proteinelor. Vitamina B6 joaca un rol important in desfasurarea normala a numeroase procese fiziologice, iar asocierea cu magneziu este benefica deoarece vitamina B6 favorizeaza absorbtia si mentinerea magneziului in organism.

Ce contine Magnefort B6, 50 drajeuri, Biofarm

Lactat de magneziu dihidrat 470 mg (corespunzator la 47,90 mg magneziu), Vitamina B6 1,4 mg

Cum se foloseste Magnefort B6, 50 drajeuri, Biofarm

Adulti si copii peste 6 ani: 1 drajeu de 3 ori pe zi.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: drajeuri
Mod prezentare: 50 drajeuri
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Magnefort B6, 50 drajeuri, Biofarm in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Contribuie la reducerea oboselii si a stresului MagneFORT® B6 este recomandat in carentele de magneziu, ce determina stari de fatigabilitate, stres, irascibilitate si hiperexcitabilitate. Magneziul este un mineral indispensabil vietii celulelor, aproximativ jumatate din continutul de magneziu di