Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Pansament cu unguent neutru si argint, 5 x 5cm, 10 bucati, Atrauman

Producător: Atrauman

Data expirare: 01 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Pansament cu unguent neutru si argint, 5 x 5cm, 10 bucati, Atrauman

Data expirare: 01 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
72.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Pansament cu unguent neutru si argint, 5 x 5cm, 10 bucati, Atrauman din categoria Plasturi si pansamente

Atrauman® Ag

Pansament stratificat cu argint, cu proprietati antibacteriene

Pansament cu argint, din plasa de poliamida hidrofoba, cu fibre argintate, cu efect antibacterian impotriva bacteriilor gram-negative si gram-pozitive la contactul direct cu pansamentul. Atrauman Ag este impregnat cu unguent neutru fara aditivi de tip vaselina sau alte parafine; permeabil la exsudat.

Pansamentul este foarte moale si flexibil, nu adera de suprafata plagii, fiind eficient chiar si la utilizarea pe termen lung, nu favorizeaza sensibilitatea sau alergia si asigura un efect antibacterian ce dureaza pana la 7 zile.

Cum se foloseste Pansament cu unguent neutru si argint, 5 x 5cm, 10 bucati, Atrauman

Efectul Atrauman AG dureaza de la 3 la maxim 7 zile, perioada în care ionii de argint sunt eliberati continuu, ori de câte ori pansamentul intra în contact cu secretiile din rana.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: corp
Tip produs: plasturi
Dimensiune: 5 cm x 5 cm
Nr bucati/pachet: 10
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Pansament cu unguent neutru si argint, 5 x 5cm, 10 bucati, Atrauman in categoria de produse Plasturi si pansamente

Atrauman® Ag Pansament stratificat cu argint, cu proprietati antibacteriene Pansament cu argint, din plasa de poliamida hidrofoba, cu fibre argintate, cu efect antibacterian impotriva bacteriilor gram-negative si gram-pozitive la contactul direct cu pansamentul. Atrauman Ag este impregnat cu ung