Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Ser cu acid hialuronic 6% H3 Evolution, 10 ml, Gerovital

Producător: Gerovital

Data expirare: 31 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ser cu acid hialuronic 6% H3 Evolution, 10 ml, Gerovital

Data expirare: 31 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
80.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: FARMEC

Gama: Gerovital

Categorii produs: DERMATOCOSMETICE INGRIJIRE TEN Ten matur

Detalii despre Ser cu acid hialuronic 6% H3 Evolution, 10 ml, Gerovital din categoria Ten matur

Este un ser bogat în Acid hialuronic pur si lipozomal 6%, vitamina C lipozomalaSOD, GP4G si Trylagen cu efecte anti-age, de umplere si netezire a ridurilor, de refacere a functiei de bariera a pielii si de hidratare intensa.

Tenurile cu tendinta de ridare, deshidratate, terne, pot obtine rezultate evidente cu 2-3 picaturi din acest ser , aplicate dimineata si seara. Un ser concentrat care ajuta la corectarea si mentinerea hidratarii pentru toate tipurile de ten care au nevoie de hidratare suplimentara. În cazul tenului gras, care beneficiaza în mod natural de hidratare, acest ser poate înlocui cu succes o crema de noapte. Pe timpul zilei acest ser poate fi aplicat înainte de machiaj ca baza.

Serul concentrat cu Acid Hialuronic 6% este un ser bogat în acid hialuronic cu greutate moleculara mica si mare. Complexul de ingrediente din compozitia serului asigura hidratare intensa, actiune antirid si anti-imperfectiuni pentru toate tipurile de ten.

  • Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante actionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice la suprafata pielii si diminuarea pierderilor transepidermale de apa. Lipozomii cu Acid Hialuronic patrund în piele si umplu ridurile din interior, astfel ridurile si liniile fine fiind mult diminuate.
  • Alaturi de SOD, Vitamina C este unul dintre cei mai puternici si eficienti antioxidanti naturali cunoscuti, contribuind la blocarea reactiilor oxidative si a proceselor distructive cauzate de acestea. Ajuta la inhibarea formarii excesului de melanina cu atenuarea petelor pigmentare existente si prevenirea aparitiei altora noi.
  • Lipoceravitul C întareste functia de bariera a pielii prin refacerea straturilor hidro-lipidice si creste capacitatea de retentie de apa a acesteia.

 

Cum se foloseste Ser cu acid hialuronic 6% H3 Evolution, 10 ml, Gerovital

Serul se utilizeaza dimineata si seara, aplicându-se doua-trei picaturi pe fata dupa ce aceasta a fost curatata si tonifiata. Se asociaza cu crema de întretinere zilnica.
Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Tip produs: ser fata
Forma/textura: fluid
Actiune: hidratant
Cantitate: 10 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Ser cu acid hialuronic 6% H3 Evolution, 10 ml, Gerovital in categoria de produse Ten matur

Este un ser bogat în Acid hialuronic pur si lipozomal 6%, vitamina C lipozomala, SOD, GP4G si Trylagen cu efecte anti-age, de umplere si netezire a ridurilor, de refacere a functiei de bariera a pielii si de hidratare intensa. Tenurile cu tendinta de ridare,