Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

Producător: DOPPELHERTZ

Data expirare: 31 Martie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

Data expirare: 31 Martie 2026

(0 review-uri)
25.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz din categoria PENTRU OASE SI ARTICULATII

Conditia fundamentala pentru obtinerea starii generale de bine si pentru mentinerea unui nivel ridicat al capacitatii de efort este un aport optim de vitamine si minerale în organism. Suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu îti asigura necesarul zilnic de Calciu si Magneziu, doua minerale de importanta vitala de care corpul are nevoie pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice, dar si oligoelementele Zinc si Seleniu, atât de necesare în reglarea metabolismului.

Care sunt principalele beneficii ale Calciului?

Calciul este o componenta principala a scheletului, conferindu-i acestuia rezistenta, în timp ce Vitamina D3 are functia de adjuvant în asimilarea calciului, prin actiunea de fixare în structura oaselor. Organismul produce natural Vitamina D, ca urmare a expunerii constante a stratului epidermic la lumina solara. De multe ori însa, acest tip de expunere se dovedeste a fi insuficient în perioadele mai reci ale anului.

Printre simptomele carentei de calciu se numara tetania (contractii ale muschilor mâinii si piciorului), tulburarile de memorie, caderea parului, dereglarile menstruale, amorteala fetei si a membrelor, insomniile, palpitatiile, sângerarile nazale sau gingivale, spasmul respirator si hipotensiunea. Complicatiile provocate de lipsa de calciu pe termen lung includ spasmofilia si osteoporoza.

Deoarece calciul este în permanenta eliminat din organism, se recomanda asigurarea unei alimentatii bogate în calciu. Printre alimentele bogate în calciu se numara lactatele (aportul maxim se gaseste în iaurt), conservele de sardine, somonul, semintele de susan si migdalele.

Pentru aportul sporit garantat si gradul de asimilare ridicat, metoda recomandata de preventie a deficitului de calciu o reprezinta un supliment alimentar care sa contina o combinatie în proportii optime Calciu si Vitamina D3, precum Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu.

Care sunt principalele beneficii ale Magneziului?

Magneziul reprezinta un macromineral esential care joaca un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal si în functionarea normala a sistemelor nervos si muscular. 

Organismul nu îl produce singur si, în plus, stocarea Magneziului nu este posibila decât în cantitati reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comert îngreuneaza si mai mult asimilarea magneziului necesar functionarii optime a organismului. Utilizarea în mod repetat a laxativelor si consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantitatii de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, pretul pe care îl platim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, starile anxioase, irascibilitatea, atacurile de panica sau chiar depresia. Pentru a evita riscurile deficitului de magneziu, trebuie sa integram în dieta noastra alimente bogate în magneziu, cum ar fi cerealele integrale, pâinea integrala, nucile, alunele si migdalele crude, acestea din urma în contextul unei alimentatii echilibrate, axate pe consumul de carne, dar si de fructe si legume. Totodata, sustinerea în paralel cu Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu va aduce beneficii multiple nu numai în privinta aportului de magneziu, ci si a asimilarii garantate a acestuia.

Care sunt principalele beneficii ale Zincului si Seleniului?

Seleniul este un oligomineral implicat în functionarea sistemului imunitar si care contribuie la functionarea normala a glandei tiroide. În plus, Seleniul contribuie si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Actiunea Seleniului este întarita de prezenta Zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala de ADN, dar si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.

Ce contine Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

Un comprimat contine: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloza microcristalina, guma arabica si croscarmeloza sodica (agenti de încarcare), ulei de palmier hidrogenat, saruri de magneziu ale acizilor grasi si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti), celuloza pulbere (agent de încarcare), hipromeloza (agent de glazurare), mono- si digliceride ale acizilor grasi (emulsifianti), dioxid de titan (colorant), shellac (agent de glazurare), oxid de zinc, talc (agent antiaglomerant), ulei de masline, sulfat de mangan, polisorbat 80 (emulsifiant), colecalciferol (Vitamina D), selenit de sodiu.

Cum se foloseste Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

Se administreaza 1 comprimat/ zi, în timpul unei mese.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate
Actiune: sustine sistemul imunitar
sustine sistemul osos
sustine sistemul muscular
Mod prezentare: 30 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Calciu Magneziu Zinc Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz in categoria de produse PENTRU OASE SI ARTICULATII

Conditia fundamentala pentru obtinerea starii generale de bine si pentru mentinerea unui nivel ridicat al capacitatii de efort este un aport optim de vitamine si minerale în organism. Suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu îti a