Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol

Producător: NaturPharma Products RO SRL

Data expirare: 31 Iulie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol

Data expirare: 31 Iulie 2026

(0 review-uri)
75.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Deteriorarea nervilor periferici (neuropatia periferica) este frecvent întâlnita la adulti, iar cele mai frecvente cauze sunt: traumatismele, tulburarile metabolice si ischemice, expunerea la toxine, bolile inflamatorii si cele infectioase, deficiente de vitamine sau o asociere a acestor factori. În functie de tipul de nerv lezat (senzorial, motor sau vegetativ), pacientii prezinta durere, furnicaturi, amorteala, pareza, slabiciune musculara, rigiditate, crampe, lipsa reflexelor, tulburari senzoriale sau simptome autonome (cauzate de functionarea necorespunzatoare a unuia dintre organele interne).

Urimil Forte este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important în regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii.

9 INGREDIENTE ACTIVE CARE ACÅ¢IONEAZÄ‚ SINERGIC cu ROL IMPORTANT ÎN REGENERAREA NERVILOR PERIFERICI

Nucleotidele pirimidinice, Uridina monofosfat si Citidina monofosfat , au aratat un efect benefic în neuropatiile periferice de diferite etiologii. O serie de studii au aratat ca administrarea de nucleotide pirimidinice, cum ar fi Uridina si Citidina, este eficienta în ameliorarea durerii din neuropatia diabetica, durerile de spate (dorsalgii) si durerea cauzata de modificarile induse de compresia traumatica. Administrarea lor duce la refacerea structurii si functiei nervilor deteriorati.

Uridina monofosfat (UMP): participa la sinteza acidului ribonucleic (ARN), induce sinteza proteinelor si fosfolipidelor (fosfatidilcolinei) si, prin urmare, refacerea membranelor celulare, stimuleaza refacerea dendritelor care sustin functia sinaptica, stimuleaza proliferarea celulelor Schwann si astfel, formarea mielinei (care joaca un rol important în conducerea impulsurilor nervoase), induce cresterea celulelor nervoase si formarea nervilor, facilitând semnalizarea intracelulara. Uridina declanseaza si stimuleaza regenerarea neuromusculara si împiedica transmiterea durerii.

Citidina monofosfat (CMP): este implicata în sinteza acizilor nucleici (ADN si ARN), are rol în moartea celulara, productia de energie si semnalizarea celulara, are functie neuromodulatoare, stimuleaza formarea rapida a mielinei, participa la sinteza fosfolipidelor (fosfatidilinositol, fosfatidilcolina si fosfatidiletanolamina), care fac parte din structura membranelor celulelor nervoase. Suprima transmiterea durerii.

Vitaminele B, cum ar fi B1, B3, B6, B12 si B9 (acid folic) sunt solubile în apa si au un rol important în structura si functia sistemului nervos. Studiile au aratat ca aportul lor duce la ameliorarea durerii neuropate si la îmbunatatirea functiei sistemului nervos.

Magneziul (Mg) blocheaza receptorii celulari (receptorii NMDA) care sunt asociati cu cresterea activitatii nervoase si debutul durerii. Este important pentru semnalizarea nervoasa si conducere neuromusculara. Tratamentul cu magneziu este adecvat pentru afectiunile sistemului nervos periferic. De asemenea, are un efect benefic la pacientii cu dureri cronice de spate, inclusiv cei care nu raspund la terapia standard.

Vitamina D3 îndeplineste o serie de functii la nivelul sistemului nervos, cum ar fi: reglarea cresterii si diferentierii celulelor nervoase si in procesul de mielinizare. O serie de studii clinice arata ca aportul de vitamina D3 contribuie la îmbunatatirea simptomelor (inclusiv durerea) si a calitatii vietii, pentru pacientii cu neuropatie diabetica. Exista o strânsa legatura între nivelurile scazute de vitamina D3 si severitatea durerii.

Ce contine Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol

Compozitia per capsula:

  • Magneziu (citrat de magneziu - 696.551mg) - 101 mg
  • Uridina monofosfat (UMP) - 65 mg
  • Vitamina B3 (nicotinamida) - 10 mg
  • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - 6 mg
  • Citidina monofosfat (CMP) - 5 mg
  • Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) - 4 mg
  • Acid folic - 400 µg
  • Vitamina B12 (ciancobalamina) - 10 µg
  • Vitamina D3 (colecalciferol) - 10 µg
Cum se foloseste Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol

Doza recomandata : o capsula pe zi, timp de 3 pâna la 6 luni.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Pentru: barbati
femei
Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Actiune: sustine sistemul nervos periferic
Mod prezentare: 30 capsule
Prospect Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol


Proprietati:Vitaminele B1, B6, B12, niacina si magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Vitamina D contribuie la mentinerea functiei musculare normale, iar magneziul la functionarea normala a sistemului muscular.
Ingrediente active per capsula:Magneziu (citrat de magneziu - 696.551mg) - 101 mgUridina monofosfat (UMP) - 65 mgVitamina B3 (nicotinamida) - 10 mgVitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - 6 mgCitidina monofosfat (CMP) - 5 mgVitamina B1 (clorhidrat de tiamina) - 4 mgAcid folic - 400 µgVitamina B12 (ciancobalamina) - 10 µgVitamina D3 (colecalciferol) - 10 µg

Mod de administrare:
1 capsula pe zi, pe o perioada de 3-6 luni.
Contraindicatii:Copii mai mici de 6 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare:
30 capsule

Urimil Forte 30 capsule Naturpharma
(citidina, vitamina D, magneziu) face parte din grupa medicament:

vitamine, b complex (b1, b2 ,b3 , b5, b6, b7, b9, b12, b13), minerale , contine ingrediente active:

vitamina d, uridina, vitamina b12 (cobalamina/ metilcobalamina), vitamina b1 (tiamina), vitamina b3 (niacina, nicotinamida), vitamina b6 (piridoxina), colina , magneziu, acid folic (folatul) si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afectiuni medicale cum ar fi:

boala cerebrovasculara, sindrom astenic, amnezia (tulburari de memorie) .

Informatii utile despre Urimil Forte, 30 capsule, Naturpharma gasiti in articolele: Boala Alzheimer, Astenia de primavara.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Deteriorarea nervilor periferici (neuropatia periferica) este frecvent întâlnita la adulti, iar cele mai frecvente cauze sunt: traumatismele, tulburarile metabolice si ischemice, expunerea la toxine, bolile inflamatorii si cele infectioase, deficiente de vitamine sau o asociere a ac