Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit

Producător: ZDROVIT

Data expirare: 31 August 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit

Data expirare: 31 August 2026

(0 review-uri)
38.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Optisomn reprezinta solutia pentru sustinerea unui somn linistit si odihnitor. Bazandu-se pe un complex natural de melatonina, passiflora, hamei, magneziu si vitamina B6, Optisomn atenueaza tulburarile de somn, induce starea de somn si reduce extenuarea.

Beneficii

  • cea mai eficienta varianta pret/calitate pentru o noapte cu un somn linistit
  • un produs natural care nu da dependenta 

Efectele componentelor active:

Melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn (1), la reducerea timpului necesar pentru a adormi (2) si la reglarea ritmul fiziologic al ciclului somn-veghe (3).

(1) Efectul benefic se obtine în conditiile unei doze minime de 0,5 mg melatonina administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si în urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

(2) Efectul benefic se obtine în conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.

(3) Efectul benefic se obtine în conditiile unui consum zilnic de 5 mg melatonina.

Passiflora induce o stare de calm si un somn odihnitor, creste rezistenta la stres a organismului.

Hameiul are un efect calmant asupra sistemului nervos si ajuta la obtinerea unui somn odihnitor.

Magneziul si vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si la la mentinerea sanatatii psihice.

Ce contine Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit

Ingrediente per comprimat

Extract de Passiflora 250 mg

Extract de hamei 125 mg

Melatonina 5 mg

Magneziu 60 mg

Vitamina B6 3 mg

Cum se foloseste Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit

Mod de administrare

1 comprimat pe zi, seara inainte de culcare, la nevoie.

Contraindicat femeilor însarcinate sau care alapteaza, precum si în caz de afectiuni imunitare actuale sau în antecedente, afectiuni hepatice, AVC (accident vascular cerebral), diabet. A se administra cu prudenta persoanelor cu tulburari hormonale, hepatice, renale, cerebrale (migrena, depresie), hipertensiune arteriala. Poate interactiona cu imunosupresoare, corticosteroizi, nifedipina, sedative/hipnotice, hipotensive. Poate influenta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje în primele 5 ore de la administrare.
 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate filmate
Actiune: sustine sistemul nervos
Mod prezentare: 28 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Optisomn, 28 comprimate, Zdrovit in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Optisomn reprezinta solutia pentru sustinerea unui somn linistit si odihnitor. Bazandu-se pe un complex natural de melatonina, passiflora, hamei, magneziu si vitamina B6, Optisomn atenueaza tulburarile de somn, induce starea de somn si reduce extenuarea. Beneficii cea mai eficienta varianta pr