Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Astarte, 14 capsule, Montavit

Producător: NUTRILINEA

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Astarte, 14 capsule, Montavit

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(0 review-uri)
40.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Astarte, 14 capsule, Montavit din categoria Vitamine, minerale si suplimente alimentare

Ecosistemul vaginal are o populatie compusa în principal din bacterii producatoare de acid lactic (lactobacili), care contribuie la mentinerea echilibrului corect al acestuia prin mentinerea unui pH fiziologic între 3,8 si 4,5. Microbiota vaginala inhiba cresterea agentilor patogeni prin mecanisme diferite cum ar fi producerea de acizi organici, în special acid lactic, de bacteriocine si de apa oxigenata. Lactobacilii sunt esentiali în mentinerea unei flore vaginale sanatoase si a functionarii normale a sistemului uro-genital. În anumite circumstante, lactobacilii dispar producându-se manifestari neplacute precum: secretie vaginala, prurit (mâncarime), dureri si arsuri. Functia de rezervor a tractului intestinal pentru lactobacilii vaginali si suplimentarea orala cu lactobacili ajuta la mentinerea normala a florei vaginale si la prevenirea tulburarilor functionale de la nivelul acesteia. Totodata este stiut faptul ca flora vaginala se mentine sanatoasa si prin asigurarea unei compozitii fiziologice de lactobacili. Prin urmare a fost conceputa o compozitie echilibrata, similara celei fiziologice, de lactobacili vaginali, administrata oral sub forma de supliment alimentar, pentru a sustine restabilirea florei vaginale. 

 ASTARTE este un supliment alimentar certificat (Patent nr.EP2509610) disponibil sub forma de capsule vegetale care contin patru tulpini de lactobacili [Lactobacillus crispatus LBV88 (DSM 22566), Lactobacillus rhamnosus LBV96 (DSM 22560), Lactobacillus jensenii LBV116 (DSM 22567), Lactobacillus gasseri LBV150 (DSM 22583)].

Ce contine Astarte, 14 capsule, Montavit

Ingrediente: Bacterii producatoare de acid lactic (L. crispatus , L.rhamnosus, L. gasseri, L. jensenii), agent prebiotic: fructo-oligo-zaharide, agenti de capsulare: capsule vegetale (hidroxipropil metilceluloza, E 171), agent de încarcare: amidon de porumb, agenti antiaglomeranti : stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu. 325 mg/capsula.

Cum se foloseste Astarte, 14 capsule, Montavit

Administrare orala: 2 capsule pe zi, administrate, de preferinta, înainte de masa, cu un pahar de apa sau alt lichid. Pentru o utilizare corecta a produsului, se recomanda sa se urmeze sfatul medicului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule vegetale
Pentru: femei
Mod prezentare: 14 capsule vegetale
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Astarte, 14 capsule, Montavit in categoria de produse Vitamine, minerale si suplimente alimentare

Ecosistemul vaginal are o populatie compusa în principal din bacterii producatoare de acid lactic (lactobacili), care contribuie la mentinerea echilibrului corect al acestuia prin mentinerea unui pH fiziologic între 3,8 si 4,5. Microbiota vaginala inhiba cresterea agentilor patogeni prin