Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma

Producător: Ever Neuro Pharma Gmbh

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma

(0 review-uri)
129.50 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Cebrium este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica de aminoacizi specifici creierului,optim dozati,care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau. Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigura o varietate de functii metabolice,inclusiv ale sistemului nervos.Aminoacizii sunt materiale de constructie importante,ei intrand in compozitia neurotransmitatorilor,care asigura performantele organismului nostru,fiind esentiali pentru atentie si memorie. Cebrium consta dintr-o peptona (lanturi scurte de aminoacizi),obtinuta printr-un proces de productie complex,din proteine naturale .Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori.Serina,fenilalanina,tirozina ,metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitator.Valina este deosebit de important pentru buna functionare a celulelor nervoase.Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica.Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori(stres,volum mare de lucru,suprasolicitare) si a procesului natural de imbatarnire.

Cebrium sprijina eficient abilitatile mentale,fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare,deficit de atentie,afectarea usoara a memoriei.Este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut,in conditii de stres,surmenaj,forme usoare de anxietate si depresie.

Ce contine Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma

Compozitia/capsula:

68 mg de aminoacizi sub forma de peptone.Acest amestec unic de aminoacizi contine:acid glutamic 14,7%,lizina 10,3%,leucina 10,3%,arginina 10,3%,acid aspartic 10,3%,serina 7,3%,fenilalanina 5,9%,treonina 5,9%,tirozina 5,9%,izoleucina 4,4%,histidina 4,4%,metionina 2,9%,triptofan 1,5%.

Capsulele mai contin:lactoza,gelatina,amidon din porumb,stearat de magneziu,dioxid de siliciu,dioxid de titan,oxid de fier.

Cum se foloseste Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma

Doza recomandata:1 capsula pe zi,dimineata,cu un pahar mare de apa.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Mod prezentare: 30 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Cebrium, 30 capsule, Neuro Pharma in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Cebrium este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica de aminoacizi specifici creierului,optim dozati,care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau. Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigura o varietate de functii metabolice,inclusiv ale sistemului nervos.Aminoacizii sunt ma