Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Producător: DOPPELHERTZ

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
27.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz din categoria PENTRU SISTEMUL NERVOS

Magneziu pentru functionarea normala a sistemelor muscular si nervos, în situatii de necesar sporit

Magneziul este un mineral esential si unul dintre principalii electroliti ai organismului nostru. În corpul uman se gasesc depozitate aproximativ 20 de grame de Magneziu: aproximativ 60% în oase si 30% în muschi.

Care sunt principalele beneficii ale MAGNEZIULUI?

Magneziul este o substanta minerala pe care organismul nu o poate produce singur. O depozitare a acestuia nu este posibila decât într-o cantitate limitata. 

Prin diete lungi, unilaterale sau consumul de alimente exclusiv produse industrial cu continut scazut de Magneziu, necesarul de Magneziu al organismului creste.

De asemenea, gradul mare de prelucrare a produselor alimentare poate duce la scaderea cantitatii de Magneziu puse la dispozitia organismului. De exemplu, prin gatirea cartofilor se pierde aproximativ 50% din cantitatea de magneziu.

În cazul practicarii sporturilor de performanta, cantitati importante de Magneziu se elimina prin transpiratie. El însa trebuie redat organismului, sub forma de suplimente alimentare, pentru mentinerea performantei muschilor.

Magneziul îndeplineste câteva functii esentiale:

  • Contribuie la metabolismul energetic normal
  • Ajuta la sinteza normala a proteinelor si la mentinerea sanatatii psihice
  • Mentine sanatatea sistemului osos
  • Rol în functionarea normala a sistemului muscular

Surse importante de Magneziu sunt: cerealele integrale, nucile, cartofii, legumele verzi.

Ce contine Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Per 1 comprimat

Magneziu 500 mg

Cum se foloseste Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Se administreaza ½ - 1 comprimat zilnic, nemestecat, în timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid.

În cazul unei carente de Magneziu datorate efortului fizic din timpul serviciului sau activitatilor sportive, în combinatie cu o alimentatie saraca în acest mineral, se recomanda completarea printr-un comprimat pe zi. Daca este vorba numai de o alimentatie neechilibrata si saraca în Magneziu, se recomanda completarea prin ½ comprimat.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: tablete
Actiune: sustine sistemul nervos
sustine sistemul muscular
Mod prezentare: 30 tablete
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz in categoria de produse PENTRU SISTEMUL NERVOS

Magneziu pentru functionarea normala a sistemelor muscular si nervos, în situatii de necesar sporit Magneziul este un mineral esential si unul dintre principalii electroliti ai organismului nostru. În corpul uman se gasesc depozitate aproximativ 20 de grame de Magneziu: aproximativ