Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Priorin, 60 capsule, Bayer

Producător: BAYER

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Priorin, 60 capsule, Bayer

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
122.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: BAYER

Gama: BAYER

Categorii produs: Vitamine, minerale si suplimente alimentare

Detalii despre Priorin, 60 capsule, Bayer din categoria Vitamine, minerale si suplimente alimentare

Ingredientele cu efecte dovedite in studiile clinice iti redau frumusetea si rezistenta parului, intotdeauna o prioritate!
Un par sanatos si plin de vitalitate te ajuta sa iti reinventezi look-ul si iti defineste imaginea. Firele de par gasite pe perna, pe perie sau cele pierdute dupa dus te fac sa te gandesti de doua ori la urmatoare schimbare de look. Daca numeri mai mult de 100 de fire de par cazute pe zi, acest lucru poate fi un semn de aparitie a alopeciei (cadere excesiva a parului).

Priorin iti sustine parul, facandu-l puternic chiar de la nivelul pielii capului pentru ca ajuta radacina din interior. Folosit ca parte a unui program de ingrijire a parului, sprijina atat structura firului de par cat si cresterea acestuia.

Cele mai noi studii clinice au scos la lumina cateva ingrediente cheie care dau intr-adevar rezultate in rezolvarea problemelor legate de sanatatea firelor capilare. Ingredientele cheie de la baza produselor Priorin sunt Biotina, L-Cistina, Extractul de Mei si Acidul pantotenic. Intrucat deficientele nutritionale sunt o cauza majora a caderii parului, noua formula asigura furnizarea de nutrienti esentiali si elemente de sinteza a cheratinei, pentru mentinerea unui par sanatos.

Capsulele Priorin refac rezervele de cheratina (suplimentand L-cistina si biotina), asigura firelor de par micronutrientii esentiali cresterii (extractul de mei si uleiul de germeni de grau), imbunatatesc microcirculatia sangelui la nivelul scalpului si reduc inflamatiile de la nivelul foliculilor de par si sprijina metabolismul celular (prin pantotenatul e calciu si miliacin).

 

 

Ce contine Priorin, 60 capsule, Bayer

Extractul de Mei

Capsulele Priorin au la baza extractul de mei, care este obtinut printr-un proces special. Meiul este una dintre cele mai vechi cereale cultivate în lume si contine vitamine, minerale si substante nutritive esentiale:

– Contine acizi grasi (ex. acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid oleic)

Contine miliacin, cunoscut pentru proprietatile antiinflamatorii, pentru sustinerea activarii proceselor reparatorii celulare si pentru ca poate creste semnificativ proliferarea si activitatea metabolica la nivelul cheratinocitelor1

Pantotenatul de calciu (Vitamina B5)

Este deosebit de important pentru procesele de regenerare naturala a celulelor de la baza radacinii firului de par
– Sustine din punct de vedere nutritiv cresterea normala a parului– Are un rol esential în stimularea cheratinocitelor

Cisteina Este un aminoacid care contine sulf si este un element de constructie esential în formarea cheratinei, o componenta principala a parului si unghiilor.

Biotina

Este numita si Vitamina H sau “vitamina pielii” deoarece contribuie la mentinerea sanatatii acesteia. La fel ca toate vitaminele, necesarul de biotina trebuie obtinut într-o cantitate adecvata din dieta sau din suplimente alimentare daca nu se poate asigura doar din alimentatie.

 

Cum se foloseste Priorin, 60 capsule, Bayer

2 capsule pe zi, cu un pahar de apa dupa masa. Capsulele pot fi luate separat sau in acelas timp. Recomandat adultilor si copiilor peste 12 ani.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
tip produs: vitamine
minerale
forma/textura: capsule
Pentru: femei
actiune: regenerant
anti-cadere
Mod prezentare: 60 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Priorin, 60 capsule, Bayer in categoria de produse Vitamine, minerale si suplimente alimentare

Ingredientele cu efecte dovedite in studiile clinice iti redau frumusetea si rezistenta parului, intotdeauna o prioritate! Un par sanatos si plin de vitalitate te ajuta sa iti reinventezi look-ul si iti defineste imaginea. Firele de par gasite pe perna, pe perie sau cele pierdute dupa dus te fa