Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit

Producător: Calcidin

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
43.60 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit din categoria PENTRU OASE SI ARTICULATII

Calcidin a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient. Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase.
Calciul este cel mai abundent mineral din organismul uman fiind necesar pentru dezvoltarea osoasa normala, coagularea sanguina, transmisia neuronala, functia muschiului inimii si tonusul muscular scheletic.
Vitamina D3 favorizeaza preluarea calciului si stimuleaza fixarea acestuia in oase. Aceasta poate fi produsa de catre organism prin expunerea la soare, dar productia proprie s-ar putea sa fie insuficienta pe termen lung, in special in timpul lunilor de iarna, cand organismul mai putina vitamina D.
Vitamina K este o substanta nutritiva importanta a schimburilor metabolice ale osului, cu roluri in formarea structurii osoase. Este responsabila pentru formarea osteocalcinei, o proteina cu rol in fixarea calciului in oase.
Pe langa dozasemnificativa de calciu, Calcidin mai contine si 100% din doza zilnica de Vitamina D3 si Vitamina K.

Calcidin are un gust placut si racoritor de lamaie.
 

Ce contine Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit

Ingrediente

Calciu 1200 mg - 150% DZR
Vitamina D3 5 μg - 100% DZR
Vitamina K 75 μg - 100% DZR
DZR - doza zilnica recomandata conform H.G. 685/2009

Calcidin nu contine zahar si de aceea poate fi consumat si de catre diabetici.
Pentru femeile insarcinate se recomanda consultarea medicului inainte de administrarea oricarui supliment alimentar.

Cum se foloseste Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit

Mod de administrare:

1/2 - 1 plic pe zi dizolvat intr-un pahar cu apa, consumandu-se imediat.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: vitamine
minerale
Tip administrare: cale orala
Forma/textura: pulbere
Aroma: lamaie
Mod prezentare: 20 plicuri
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit in categoria de produse PENTRU OASE SI ARTICULATII

Calcidin a fost creat special pentru persoanele care au deficit de calciu si isi doresc un produs de calitate si eficient. Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase. Calciul este cel mai abun