Datorită faptului că, în această perioadă, volumul comenzilor a crescut foarte mult este posibil ca timpii de procesare și livrare a comenzilor realizate să crească. De asemenea, vă informăm că nu putem cumula comenzi multiple, realizate de același client, într-o singură livrare. Vă mulțumim anticipat pentru răbdarea și înțelegerea de care veți da dovadă!
ACCORD HEALTHCARE

Oferta de produse de la ACCORD HEALTHCARE

Accord este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din sectorul european de medicamente generice. Compania utilizeaza solutii dedicate pentru a asigura calitatea produselor sale oncologice in conformitate cu standardele exigente ale UE. Conformitatea cu procedurile extrem de stricte este monitorizata de echipe de control al calitatii desemnate special in acest scop.

Viziunea Accord Healthcare este de a se implica in toate aspectele furnizarii de medicamente in beneficiul pacientilor, sustinand in mod eficace tratamentul oncologic prin integrarea verticala si gestiunea tuturor etapelor procesului, plecand de la dezvoltare, productie si apoi comercializarea produselor aflate in portofoliul sau. Acest fapt permite Accord sa poata oferi profesionistilor si pacientilor din Romania medicamente generice de o inalta calitate la preturi accesibile.