Datorită faptului că, în această perioadă, volumul comenzilor a crescut foarte mult este posibil ca timpii de procesare și livrare a comenzilor realizate să crească. De asemenea, vă informăm că nu putem cumula comenzi multiple, realizate de același client, într-o singură livrare. Vă mulțumim anticipat pentru răbdarea și înțelegerea de care veți da dovadă!
BIOFARM

Oferta de produse de la BIOFARM

100 de ani de viață ne-au învățat o mulțime de lucruri: responsabilitate, performanță, inovație, grijă și, mai presus de orice, faptul că aceste valori au sens doar dacă sunt puse în slujba oamenilor. De aceea, noi, Biofarm®, lucrăm zi de zi, oră de oră, pentru oameni. Pentru sănătatea și starea lor de bine.

Cele mai cunoscute branduri Biofarm® au scris istorie, iar faptul că după atâția ani de la apariție sunt în continuare foarte apreciate arată calitatea lor de necontestat:

  • 1928* – Carmol®
  • 1959 – Triferment®
  • 1959 – Anghirol®
  • 1964 – Cavit®
  • 1965 – Colebil®

Tocmai această expertiză și permanentă consultare a consumatorilor noștri ne obligă să mergem mai departe și să ne lărgim aria de produse cu unele noi, moderne, care să corespundă celor mai actuale nevoi ale consumatorilor și specialiștilor.

Astfel s-au născut Devaricid®, Sennalax®, Nervocalmin®, Extravalerianic®, Protecardin®, Carbocit®, Difebiom® Bioflu®, Septosol® și Hepatoprotect®.

BIOFARM - Binele de a trai mai BINE