Datorită faptului că, în această perioadă, volumul comenzilor a crescut foarte mult este posibil ca timpii de procesare și livrare a comenzilor realizate să crească. De asemenea, vă informăm că nu putem cumula comenzi multiple, realizate de același client, într-o singură livrare. Vă mulțumim anticipat pentru răbdarea și înțelegerea de care veți da dovadă!
HARTMANN

Oferta de produse de la HARTMANN

Suntem cu totii diferiti, de aceea HARTMANN dezvolta in permanenta produse dedicate fiecarui client si potrivite nevoilor sale specifice. Ne sprijinim clientii in intelegerea afectiunilor de care sufera, pentru a fi cat mai bine informati atunci cand trebuie sa la decizii legate de sanatatea lor. Aparatele noastre pentru diagnosticare sunt precise, usor de folosit si adaptate tuturor nevoilor.

Automonitorizarea le permite oamenilor sa fie mai constienti de sanatatea lor, oferindu-le periodic informatii noi cu privire la orice modificari sau domenii de interes. Asistenta medicala preventiva poate depista boli asimptomatice, cum ar fi hipertensiunea, oferind celor suferinzi informatiile de care au nevoie fie pentru a-si modifica stilul de viata, fie pentru a cere sfatul medicului.

Gamele noastre de prim ajutor ofera accesul instantaneu la pansamente si plasturi pentru taieturi mici si arsuri. Utilizati-le atunci cand sunteti in deplasare sau pastrati-le acasa.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent