Datorită faptului că, în această perioadă, volumul comenzilor a crescut foarte mult este posibil ca timpii de procesare și livrare a comenzilor realizate să crească. De asemenea, vă informăm că nu putem cumula comenzi multiple, realizate de același client, într-o singură livrare. Vă mulțumim anticipat pentru răbdarea și înțelegerea de care veți da dovadă!
MAVENA

Oferta de produse de la MAVENA

Mavena este o tânără companie elvețiană cu sediul în Huenenberg (Zug) și filiale din Germania și Italia, care dezvoltă, produce și comercializează produse medicale naturale pentru tratamentul bolilor cronice ale pielii.

Cu produsele noastre noi și inovatoare medicale, contribuim la tratamentul durabil și la reducerea bolilor inflamatorii cronice ale pielii. Ne concentrăm în special pe neurodermatită și psoriazis. Cu produsele noastre oferim soluții pentru tratamentul de bază și de însoțire cu substanțe funcționale antiinflamatoare și antipruriginoase. Le-am combinat cu ingrediente naturale selectate, cum ar fi uleiuri vegetale de înaltă calitate și extracte și factori de hidratare care susțin reconstrucția stratului exterior al pielii.

Tehnologia patentată mavena transferă direct in piele vitamina B12

Categorii vizitate recent

    Produse vizitate recent