Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm

Producător: ROMPHARM

Data expirare: 31 Octombrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm

Brand / gamă: ROMPHARM

Data expirare: 31 Octombrie 2024

(0 review-uri)
10.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 25 Martie 2023

Detalii despre Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm din categoria Raceala si gripa

Tratament secretolitic, utilizat in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei, sau ale altor afectiuni bronhopnumonare cronice asociate cu secretie anormala de mucus si afectare a transportului mucusului
Potrivit in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei sau ale altor afectiuni bronhopnumonare cronice asociate cu secretie anormala de mucus si afectare a transportului mucusului
Produs fara zahar, absorbtie rapida

 

 
 

 

 

 

 

 

Ce contine Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm

Ce conţine Ambroxol Rompharm

Substanţa activă este clorhidrat de ambroxol. 5 mililitri sirop (o linguriţă dozatoare mare) conţin clorhidrat de ambroxol 15 mg. 2,5 mililitri sirop (o linguriţă dozatoare mică) conţin 7,5 mg clorhidrat de ambroxol.

Celelalte componente sunt: acid benzoic, acid tartric, propilenglicol, glicerol, sorbitol lichid 70% necristalizabil (E 420), metabisulfit de sodiu (E 223), zaharină sodică, aromă de căpşuni, apă purificată.

Cum se foloseste Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm

Mod de administrare:
Copii cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani
Se recomandă următoarele doze în funcţie de gravitatea afecţiunii:
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 – 12 ani: 5 ml sirop Ambroxol Rompharm (1 linguriţă dozatoare mare) de 2 –3 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 2 – 6 ani: 2,5 ml sirop Ambroxol Rompharm (1 linguriţă dozatoare mică) de 3 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 1 – 2 ani: 2,5 ml sirop Ambroxol Rompharm (1 linguriţă dozatoare mică) de 2 ori pe zi.
Adulţi, adolescenţi şi copii peste 12 ani
Doza recomandată este de 10 ml sirop Ambroxol Rompharm (2 linguriţe dozatoare mari) de 3 ori pe zi în primele 2-3 zile, ulterior 10 ml sirop Ambroxol Rompharm (2 linguriţe dozatoare mari) de 2 ori pe zi.
Pentru adulţi, la nevoie dozele pot fi crescute până la 60 mg clorhidrat de ambroxol (20 ml sirop Ambroxol Rompharm) de două ori pe zi.
Ambroxol trebuie administrat în timpul meselor.
Nu trebuie utilizat mai mult de 4 - 5 zile fără recomandarea medicului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: sirop
Actiune: expectorant
Cantitate: 100 ml
Prospect Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm


Indicatii:
Ambroxol Rompharm se utilizeaza pentru:Tratament secretolitic, utilizat in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei, sau ale altor afectiuni bronhopnumonare cronice asociate cu secretie anormala de mucus si afectare a transportului mucusuluiPotrivit in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei sau ale altor afectiuni bronhopnumonare cronice asociate cu secretie anormala de mucus si afectare a transportului mucusuluiProdus fara zahar, absorbtie rapida
Contraindicatii:Nu utilizaţi Ambroxol Rompharm:- dacă sunteţi alergic la clorhidrat de ambroxol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Înainte să utilizaţi Ambroxol Rompharm, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Nu utilizaţi Ambroxol Rompharm în timpul sarcinii sau alăptării decât la recomandarea medicului dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Ambroxol Rompharm nu are efect sau efectul este neglijabil asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Copii cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani:Se recomandă următoarele doze în funcţie de gravitatea afecţiunii:
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 – 12 ani: 5 ml sirop (1 linguriţă dozatoare mare) de 2 –3 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 2 – 6 ani: 2,5 ml sirop  (1 linguriţă dozatoare mică) de 3 ori pe zi.
Copii cu vârsta cuprinsă între 1 – 2 ani: 2,5 ml sirop  (1 linguriţă dozatoare mică) de 2 ori pe zi.
Adulţi, adolescenţi şi copii peste 12 ani:Doza recomandată este de 10 ml sirop Ambroxol Rompharm (2 linguriţe dozatoare mari) de 3 ori pe zi în primele 2-3 zile, ulterior 10 ml sirop Ambroxol Rompharm (2 linguriţe dozatoare mari) de 2 ori pe zi.
Pentru adulţi, la nevoie dozele pot fi crescute până la 60 mg clorhidrat de ambroxol (20 ml sirop Ambroxol Rompharm) de două ori pe zi.
Ambroxol trebuie administrat în timpul meselor.Nu trebuie utilizat mai mult de 4 - 5 zile fără recomandarea medicului.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- 5 ml sirop (o linguriţă dozatoare mare) conţin clorhidrat de ambroxol 15 mg. 2,5 ml sirop (o linguriţă dozatoare mică) conţin clorhidrat de ambroxol 7,5 mg.

Prezentare:
100 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Ambroxol sirop, 15 mg/5 ml, 100 ml, Rompharm in categoria de produse Raceala si gripa

Tratament secretolitic, utilizat in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei, sau ale altor afectiuni bronhopnumonare cronice asociate cu secretie anormala de mucus si afectare a transportului mucusului Potrivit in tratamentul afectiunilor bronsice a