Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Enterolactis Probiotic, 12 plicuri, Sofar

Producător: SOFAR

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Enterolactis Probiotic, 12 plicuri, Sofar

(0 review-uri)
23.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Enterolactis Probiotic, 12 plicuri, Sofar din categoria Pro si Prebiotice Adulti

Supliment alimentar cu fermenti lactici vii.ENTEROLACTIS contine fermenti lactici vii de origine umana, atent selectionati, caracterizati de vitalitate si adeziune crescuta, capabili sa reechilibreze eficient si rapid flora intestinala. Prin aderarea eficienta la mucoasa intestinala ENTEROLACTIS persista activ în intestin, unde se multiplica rapid.

Caracteristica tulpinii L. Casei DG din ENTEROLACTIS face din acesta un adevarat probiotic, adica un organism viabil, vital si stabil, cu capacitate de recolonizare reala si sigura a florei intestinale fiziologice alterate de diverse cauze.

ENTEROLACTIS contine L. Casei DG (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris, rezultat al cercetarii Sofar.

Principalele caracteristici ale L. Casei DG sunt:

  • Este de origine umana (specific speciei), caracteristica ce garanteaza o colonizare intestinala de durata.
  • Este stabil la actiunea pH-ului gastric si a sarurilor biliare, caracteristica esentiala pentru a ajunge în intestin în conditii de vitalitate optime în urma administrarii orale.
  • Prezinta o capacitate crescuta de aderare la celulele mucoasei intestinale, premiza indispensabila pentru o buna colonizare a acesteia.
  • Prezinta o capacitate crescuta de dezvoltare.
  • Este rezistent la liofilizare, garantând un produs final cu un continut ridicat de microorganisme viabile.
  • Este stabil în timp, astfel încât nu necesita modalitati speciale de pastrare.

L. casei DG continut în ENTEROLACTIS este capabil sa restabileasca efectiv echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important, prin formarea unei bariere eficiente de protectie împotriva bacteriilor "neprietenoase" de la nivelul tractului digestiv. Acest rezultat este obtinut si gratie continutului ridicat de celule vii de L. casei DG din fiecare doza: MINIM 8 MILIARDE ÎN FIECARE CAPSULÄ‚, PLIC SAU FLACON.

ENTEROLACTIS contribuie la o reconstituire rapida a ecosistemului bacterian natural, având un rol esential în refacerea echilibrului intestinal.

Produsul este lipsit de gluten, astfel încât poate fi utilizat, fara probleme, si de catre persoanele care sufera de boala celiaca.

ENTEROLACTIS, ca FERMENT PROBIOTIC, este perfect pentru a coloniza în mod adecvat lumenul intestinal, fiind deosebit de util în caz de functionare intestinala defectuoasa. ENTEROLACTIS s-a dovedit a fi un adjuvant pretios în reechilibrarea florei microbiene intestinale alterate în caz de dismicrobisme intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezinta în general, cu diaree si balonare abdominala.

Utilizarea ENTEROLACTIS este sigura si inofensiva, putând fi recomandata si gravidelor si femeilor care alapteaza.

Produsul NU contine gluten si lactoza, NU are contraindicatii, NU are efect asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a manevra masini grele si este bine tolerat atât de adulti, cât si de copii.

Ce contine Enterolactis Probiotic, 12 plicuri, Sofar

Ingrediente 
Contine tulpina Lactobacilul casei DG, un lactobacil atent studiat si pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrica.
Nu contine gluten, lactoza, zahar.
 

Cum se foloseste Enterolactis Probiotic, 12 plicuri, Sofar

ENTEROLACTIS plicuri:

Copii peste 3 ani: un plic pe zi.

Deschideti plicul, varsati continutul într-un pahar/biberon cu lapte, ceai, apa sau alt lichid la temperatura camerei si amestecati sau agitati putin produsul înainte de administrare.

Adulti: câte un plic de doua ori pe zi, înainte de masa, dizolvat într-un pahar cu apa, ceai, lapte sau alt lichid.

Pentru a fi eficient, produsul trebuie utilizat încontinuu timp de trei saptamâni, cura putând fi repetata dupa o pauza de doua luni.

A se citi cu atentie si în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Tip produs: probiotic
Forma/textura: pulbere
Mod prezentare: 12 plicuri
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Enterolactis Probiotic, 12 plicuri, Sofar in categoria de produse Pro si Prebiotice Adulti

Supliment alimentar cu fermenti lactici vii.ENTEROLACTIS contine fermenti lactici vii de origine umana, atent selectionati, caracterizati de vitalitate si adeziune crescuta, capabili sa reechilibreze eficient si rapid flora intestinala. Prin aderarea eficienta la mucoasa intestinala ENTEROLACTIS per