Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Anestezice de uz local

Alegeți produsul potrivit din gama noastră de anestezice de uz local, soluții esențiale pentru furnizarea de confort imediat în diverse proceduri medicale locale. Aceste produse conțin de obicei două substanțe active, lidocaină și prilocaină. Aceste substanțe ajută la ameliorarea disconfortului și oferă o ușurare rapidă a senzațiilor de durere sau iritație localizate. Alegând un anestezic de uz local, veți beneficia de un efect anestezic eficient, permițându-vă să vă simțiți mai confortabil în timpul tratamentului sau procedurilor locale.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 22 Iulie 2024

1 produse în ofertă