Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Tractul digestiv si metabolism

Descoperă gama noastră completă de produse pentru îngrijirea și sănătatea tractului digestiv și a metabolismului. De la probiotice și prebiotice pentru echilibrul florei intestinale la antiacide eficiente împotriva disconfortului gastric, atiflatulente și antispastice pentru combaterea balonării și a spasmele digestive, până la remedii homeopate și tratamente naturale pentru o abordare holistică a problemelor digestive. Oferim și soluții pentru gestionarea grețurilor și a senzațiilor de rău, precum anticolinergice și antiemetice, alături de produse pentru reglarea tranzitului intestinal, cum ar fi laxativele și antidiaricele. Pentru femeile care se confruntă cu dismenoreea, avem produse special concepute pentru a oferi alinare în timpul menstruației. Explorează opțiunile noastre și investește în sănătatea ta digestivă și metabolică chiar astăzi.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 22 Iulie 2024

86 produse în ofertă

Buscopan, 10 mg, 20 drajeuri, Sanofi

(0)
Stoc epuizat

25.20 LEI

Eucarbon, 30 tablete, Trenka Chemisch

(0)
Stoc epuizat

19.00 LEI

Farcovit B12, 30 capsule, Pharco

(0)
Stoc epuizat

24.00 LEI