Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Dureri in gat

Înfruntă durerile în gât cu gama noastră de medicamente fără rețetă, create pentru a oferi alinare rapidă și eficientă. Ingrediente precum mierea, extractele de plante și uleiurile esențiale, cum ar fi mentolul și eucaliptul, sunt recunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și calmante pentru gât. Aceste ingrediente pot ajuta la reducerea inflamației, a iritației și a durerii în gât, permițându-ți să te simți mai confortabil și să te recuperezi mai repede. Alegând produsul potrivit, poți beneficia de un confort imediat și de o recuperare rapidă, fără a fi nevoie de prescripție medicală.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 15 Iunie 2024

57 produse în ofertă

Faringospray x 20 ml-Sia Silvanos

(0)
Stoc epuizat

23.50 LEI

Herbitussin Sinus si Durere in gat, 12 pastile, USP
-10%
OFERTA

Orofar 1mg/1mg - comprimate de supt x 24

(0)
Stoc epuizat

30.00 LEI

Proposept MED, 20 comprimate, Fiterman

(0)
Stoc epuizat

17.50 LEI

Spray gel oral Bloxivir, 20 ml, USP
-10%
OFERTA

Spray gel oral Bloxivir, 20 ml, USP

(0)
Stoc epuizat

47.25 LEI 52.50 LEI