Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Costuri de transport si timpi de livrare

Cat costa transportul?

Costul transportului este calculat, in timp real, in pagina cosului de cumparaturi, in momentul in care adaugi sau selectezi adresa de livrare - adresa unde vrei sa primesti produsele. Astfel, stii in orice moment cat te va costa transportul produselor pana la tine acasa, inainte de a finaliza comanda. Produsele sunt expediate catre tine din orasul Constanta, judetul Constanta si / sau din Bucuresti (in functie de disponibilitatea stocului produselor comandate).

In momentul de fata, costul de livrare, oriunde pe teritoriul Romaniei este:

  • 14.99 Lei daca alegi sa platesti ramburs
  • 11.99 Lei daca alegi sa platesti cu cardul, în momentul plasarii comenzii
    • beneficiezi de transport gratuit la cumparaturi de cel putin 300 Lei daca alegi sa platesti cu cardul
  • 9.99 Lei daca alegi sa ridici coletul din locker Easybox - afla detalii aici

In cat timp primesc produsele comandate?

In general, comenzile sunt predate curierului, pentru a fi transportate pana la adresa de livrare pe care ai ales-o, intr-un interval cuprins intre 2 si 10 zile, din momentul in care ai creat comanda in magazinul nostru online, in functie de disponibilitatea fizica a produselor (exceptie fac comenzile realizate Vineri dupa ora 15:00, Sâmbata si Duminica - acestea sunt preluate / procesate in ziua de Luni imediat urmatoare). La acest timp se adauga si timpul petrecut de colet pe drum, pana la tine (acest timp este afectat de conditiile de trafic sau de eventualele incidente ce afecteaza in mod direct serviciul de curierat).

De asemenea, timpul de pregatire al coletului tau este afectat de disponibilitatea produselor in stocul nostru fizic. Daca ai ales sa iti creezi si un cont de client in magazinul nostru online, vei putea urmari in timp real starea livrarii coletului tau.

Produsele comandate sunt expediate catre tine prin intermediul serviciilor de curierat Sameday.

Preluarile si / sau livrarile comenzilor nu se realizeaza în week-end. De asemenea, în zilele de Sâmbata / Duminica nu se predau coletele catre curier. Comenzile plasate Vineri dupa ora 15:00, Sâmbata si Duminica sunt preluate in vederea procesarii, cel mai devreme, în ziua de Luni imediat urmatoare

Pentru orice alte informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.