Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Analgezice

Descoperă produsele din categoria analgezicelor, alcătuite dintr-o varietate de ingrediente active, concepute pentru a oferi alinare rapidă și eficientă disconfortului asociat cu diverse afecțiuni. Aceste ingrediente includ antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) precum ibuprofenul, diclofenacul și aspirina, care ajută la reducerea inflamației și a durerii. De asemenea, analgezicele noastre pot conține paracetamol, un agent antipiretic și analgezic eficient. Indiferent de nevoile tale, gama noastră de analgezice te ajută să gestionezi rapid și eficient disconfortul, oferindu-ți un răspuns prompt și eficace la durere.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Duminică, 19 Mai 2024

79 produse în ofertă

Clafen gel, 50 mg/g, 45 g, Antibiotice SA

(0)
Stoc epuizat

13.00 LEI

Diclofenac 1% -gel x 45 g - Fiterman

(0)
Stoc epuizat

14.00 LEI

Diclofenac gel, 50mg/g, 45 g, Terapia

(0)
Stoc epuizat

15.00 LEI

Diflex 50mg/g -gel x 45 g - Fiterman

(0)
Stoc epuizat

18.50 LEI