Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Homeopate

Alegeți produsul potrivit pentru îngrijirea tractului digestiv cu gama noastră de remedii homeopate. De la ameliorarea disconfortului gastric și balonării până la gestionarea simptomelor de indigestie, aceste produse precum Camilia, Cocculine, Coryzalia, Homeogene, Homeovox, Klimaktoplant, Mastodynon, Oscillococcinum, Paragrippe, Sedatif și Stodal oferă o abordare naturală și eficientă pentru menținerea sănătății digestive și a bunăstării generale.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Duminică, 19 Mai 2024

15 produse în ofertă