Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Preparate dermatologice

Descoperă gama noastră variată de produse dermatologice specializate, care includ tratamente antifungice de uz dermatologic pentru combaterea infecțiilor fungice, soluții antipruriginoase pentru calmarea mâncărimii și a iritațiilor, antihistaminice pentru reducerea inflamației și a reacțiilor alergice ale pielii, anestezice de uz local pentru ameliorarea durerii și disconfortului. De asemenea, oferim tratamente antipsoriazice pentru gestionarea psoriazisului, produse antiseptice și dezinfectante pentru o igienă eficientă, antimicotice pentru tratarea infecțiilor fungice și alte preparate care promovează vindecarea și regenerarea pielii.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Marți, 16 Iulie 2024

68 produse în ofertă

Crema Bepanthen SensiDaily, 150ml, Bayer

(0)
Stoc epuizat

43.90 LEI

Duofilm - solutie cutanata x 15 ml

(0)
Stoc epuizat

32.50 LEI