Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Antispastice urinare

Alegeți produsul potrivit din gama noastră de antispastice urinare, soluții eficiente pentru ameliorarea disconfortului și a spasmelor vezicale. Aceste produse, precum Antispasmin Forte, Buscopan, No-Spa, Spaverin și Urinex, conțin ingrediente active care relaxează mușchii vezicii urinare și tractului urinar, contribuind la reducerea contracțiilor neplăcute și la îmbunătățirea confortului urinar. Alegând un antispastic adecvat, veți putea beneficia de o gestionare mai eficientă a simptomelor și de un confort crescut în cazul afecțiunilor vezicii urinare.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 22 Iulie 2024

8 produse în ofertă