Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Sistemul nervos

Descoperă o varietate de soluții pentru ameliorarea cefaleei și nevralgiilor, care sunt adaptate pentru a calma și a gestiona simptomele asociate acestor afecțiuni. Beneficiile acestor produse includ reducerea durerii și a disconfortului, atenuarea inflamației și relaxarea mușchilor tensionați. Alegând produsele potrivite, poți obține rapid și eficient alinarea necesară pentru a-ți redobândi confortul și bunăstarea.
Aceste medicamente pot interactiona cu alte medicamente deja aflate in organism si pot provoca probleme grave. Unele medicamente au restrictii in administrarea lor la batrani si copii. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului inainte de folosire.

Puteți lua un medicament fără rețetă pentru a trata anumite afecțiuni dacă:

  • sunteți siguri că ați identificat corect simptomele, nu există dubii în legătură cu cauza de apariție a afecțiunii respective și dacă simptomele nu sunt grave;
  • dacă nu suferiți de boli cronice pentru care vă tratați cu alte medicamente, situație în care, ar trebui să consultați medicul înainte.

Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa


Pagină actualizată la data de Luni, 22 Iulie 2024

16 produse în ofertă