Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Politica de confidentialitate

MINI FARM SRL denumita mai departe Minifarm, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.minifarmonline.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, fiind înregistrata cu Numar Registrul General 29472 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal în data de 17/09/2013.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Minifarm are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Minifarm se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.minifarmonline.ro, prin completarea diverselor formulare prezente în site, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12)
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Minifarm în conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: Minifarm, str. Republicii nr. 85 bl. A1 sc. A ap. 1, 825100, Babadag, Tulcea .

Scopul colectarii datelor

Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, Minifarm le poate utiliza în urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

 • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
 • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat în sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele Minifarm sau ale firmelor partenere;
 • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai Minifarm

Minifarm poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Minifarm si ale site-ului www.minifarmonline.ro; actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când Minifarm este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.minifarmonline.ro în urmatoarele scopuri:

 • asigurarea serviciilor  achizitionate de dumneavoastra
 • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
 • efectuarii platii on-line;
 • asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigi / dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

Minifarm poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în urmatoarele scopuri:

 • realizarii de rapoarte / analize;
 • realizarii de informari în scopuri proprii;
 • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Minifarm


Cât timp va stoca Minifarm aceste informatii?

Minifarm va stoca aceste informatii într-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale , atât timp cât consideram ca informatiile ne pot ajuta sa întelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului în care ne solicitati, pe baza unor motive legitime temeinice, sa încetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia în vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.

Avem parteneriate cu Microsoft Clarity si Microsoft Advertising pentru a surprinde modul în care utilizati si interactionati cu site-ul nostru web prin valori de comportament, harti termice si reluare a sesiunilor pentru a îmbunatati si comercializa produsele/serviciile noastre. Datele de utilizare a site-ului web sunt captate folosind module cookie primare si terte si alte tehnologii de urmarire pentru a determina popularitatea produselor/serviciilor si a activitatii online. În plus, folosim aceste informatii pentru optimizarea site-ului, în scopuri de frauda/securitate si publicitate. Pentru mai multe informatii despre modul în care Microsoft colecteaza si utilizeaza datele dvs., vizitati Declaratia de confidentialitate Microsoft.

In conformitate cu Regulamentul UE nr. 679 din 2016, iti poti exercita dreptul de stergere a datelor cu caracter personal colectate astfel:

 • ne poti scrie la adresa de email online@minifarm.ro sau prin corespondenta postala, la adresa str. Republicii 85B, bl. A1, sc. A, ap. 1, cod postal 825100, Babadag, Tulcea
 • cererile primite de catre noi vor fi solutionate in termen de maxim 30 de zile, conform reglementarilor in vigoare.
 • dreptul de retragere nu poate fi exercitat in proportie de 100% si se considera ca situatii de exceptie cele in care prelucrarea este necesara pentru :
  • exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;
  • respectarea unei obligatii legale;
  • motive de interes public în domeniul sanatatii publice (Articolul 9, Alineatul 2, Literele h si i si Articolul 9, Alineatul 3);
  • scopuri de arhivare în interes public, cercetare stiintifica sau istorica ori în scopuri statistice (Articolul 89, Alineatul 1);
  • constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta.

Pentru a afla ce date cu caracter personal colectam si catre ce terti le furnizam, te invitam sa citesti Protectia datelor cu caracter personal.